Sony şirketinden değişiklik kararı

Sony şirketi, bu ay içerisindeki PlayStation Plus oyunları üzerinde değişiklik yapma kararı aldı.

Sony şirketinden değişiklik kararı


Sony şirketi, bu ay içerisindeki PlayStation Plus oyunları üzerinde değişiklik yapma kararı aldı. Daha öncesinde duyurusu yapılan Konami şirketine ait olan PES 2019 isimli yapımın yerini, Quantic Dream şirketine ait olan Detroit: Become Human isimli oyun almış durumda. Bu oyunun yanına ilave bir şekilde de tekrar Quantic Dream şirketinin bir oyunu olarak karşımıza çıkan Heavy Rain isimli yapımda temmuz ayında paylaşılacak oyunların arasına girmiş oldu.

PlayStation Plus abone olanlar halen Aquiris Game şirketinin geliştirmiş olduğu retro macera yarış oyunlarından biri olan Horizon Chase Turbo isimli yapıma da sahip olabilecek. Sony şirketinin Detroit: Become Human isimli yapımın Digital Deluxe sürümünü vermiş olmasıyla birlikte oyuncular, aynı zaman içerisinde bu ay içinde de  Heavy Rain isimli oyunu oynayabiliyor olacaklar.

Sony şirketi, bu ay paylaşılacak PS Plus oyunları üzerinde niçinde son dakika değişikliği yapmış olduğunun nedenini ise hiç bir şekilde açıklamadı. Firma, PS Plus oyun listesini değiştirme konusundaki olayı fazla nadiren yapmaktayken temmuz ayıyla ilgili PlayStation Plus oyunları, 2 Temmuz tarihinden itibaren indirmeye açık bir hale geldi. Yani bu tarih itibariyle Haziran ayına ait oyunlarının da PlayStation Plus bünyesi içerisinden çıkacağını hatırlatmamızda bir yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.