tvOs için yeni bir güncelleme paylaşıldı

Apple TV, 4K ile birlikte 4. jenerasyondaki Apple TV kullanıcılarına özel olarak hata düzeltmelerinin yanı sıra performans iyileştirmelerini de içeren güncellemenin dağıtımını Apple şirketi resmen başlattı.

tvOs için yeni bir güncelleme paylaşıldı


Apple TV, 4K ile birlikte 4. jenerasyondaki Apple TV kullanıcılarına özel olarak hata düzeltmelerinin yanı sıra performans iyileştirmelerini de içeren güncellemenin dağıtımını Apple şirketi resmen başlattı. Yeni güncelleme geçmiş olduğumuz ay içinde paylaşılan ve bir takım hatalar içermekte olan tvOS 12.2'nin iyileştirmesi şeklinde isminden söz ettiriyor.

Silikon Vadisinin devi haline gelen Apple şirketi, sıkışıklık olmaması amacıyla, güncellemeyi kademeli bir şekilde dağıtma yoluna gitmekte. Eğer ki güncellemenin gelmiş olduğuna yönelik cihazınız içerisinde herhangi bir  şekilde bildirim almamaktaysanız, ayarlardan güncellemeyi istediğiniz gibi kontrol edebilir ve tvOS'in hata düzeltmelerini de içermekte olan son sürümünü kolayca edinebilirsiniz.

Geçmiş olduğumuz ay gerçekleştirilen ''Gösteri Zamanı'' ismine sahip etkinlikte Apple şirketi tarafından duyurulmuş olan yeni Apple TV'yle alakalı uygulamaların tvOS 12.3'ün bata sürümünde test edilmiş olduğu da iletilen bilgiler arasında. Beta süreci içerisinde kullanıcıların istemekte oldukları kanallara basit bir şekilde abone olabilmelerini sağlamakta olan bir özelliğin yer aldığı da belirtilmekte. tvOS 12.3'ün tam olarak ne zaman son kullanıcıya paylaşılacak olduğuna yönelik ise ne yazık ki elimizde kesin bir bilgi bulunmuyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.