Adeta bir ok gibi saplandı

İstanbul Ataşehir ilçesinde şoförünün kontrolünü yitirdiği minibüs orta refüjü de aştı ve servis minibüsüne çarptı.

Adeta bir ok gibi saplandı


İstanbul Ataşehir ilçesinde şoförünün kontrolünü yitirdiği minibüs orta refüjü de aştı ve servis minibüsüne çarptı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansımış olan bu kazada servis minibüsü içerisinde kimsenin yer almaması ise facianın önüne geçmiş oldu.

Ataşehir ilçesinin Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Kayışdağı Caddesi'nde meydana gelen bu kaza, saatler 10:30 civarında gerçekleşti. Güvenlik kamerasına da saniye saniye yansımış olan bu kaza esnasında 34 FOF 19 plakasına sahip minibüs şoförü halen tespit edilemeyen bir sebeple direksiyon kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkmış olan bu minibüs orta refüjü de aştı karşı şeritten gelen Adem Yüksel yönetiminde yer alan servis aracına orta kısımdan çarptı. 

Çarpmanın şiddeti ile birlikte minibüs, ortasından çarpmış olduğu servis aracı üzerinde asılı bir şekilde kaldı. Kazayı görmüş olan vatandaşlar, polis ile birlikte sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Hafif bir biçimde yaralanmış olan şoför, ambulans ile hastaneye götürülürken cadde ise araç trafiğine kapatıldı. Kazaya karışmış olan araçlar ise çekiciler yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

Diğer taraftan ise servis aracı içerisinde yolcu yer almaması olası bir facia yaşanmasını da önlemiş oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.