Tweetler için yeni bir özellik mi gelecek

Kullanıcıların çok yoğun bir şekilde istekte bulunmasından sonra Twitter platformu, paylaşılmış olan Tweet'lerin silinmeye hiç bir şekilde gerek olmadan düzenlenebilmesiyle alakalı özelliğine fazlasıyla sıcak bakmakta.

Tweetler için yeni bir özellik mi gelecek


Kullanıcıların çok yoğun bir şekilde istekte bulunmasından sonra Twitter platformu, paylaşılmış olan Tweet'lerin silinmeye hiç bir şekilde gerek olmadan düzenlenebilmesiyle alakalı özelliğine fazlasıyla sıcak bakmakta. Aslında her ne kadar bu bahsi geçen özelliğin gelmesine daha fazla zaman olsa bile Twitter platformu, en azından farklı yenilikler ile kullanıcılarının gönlünü alabilmeyi planlamakta.

Twitter şirketinin CEO'su  görevinde bulunan Jack Dorsey ise, San Francisco içerisine gerçekleştirilmiş olan Goldman Sachs etkinliği kapsamında gerçekleştirmiş olduğu açıklamasın esnasında yeni bir tane ''açıklama / netleştirme'' özelliğinin üstünde çalışılmakta olduğunu ifade etti. Yeni özellikle beraber kullanıcılar paylaşmış bulundukları Tweet'lere giderek küçük bir not ile birlikte açıklama ve benzerindeki şeyler ilave edebiliyor olacaklar. Yazım hatası yapmış olduklarında bunun doğrusunu ilave edebilecekken, Tweet'lerinde yer alan anlatılarının yeteri kadar açık bir durumda olmadığını düşünselerde bunu kesinleştirebiliyor olacaklar.

Sosyal medya şirketinin CEO'su görevinde bulunan Dorsey ise; söz konusu bu özelliğin göz önünde bulunmakta olduğunu fakat halen anlamaya çalışmakta olduklarını, her şey  tamamen yerli yerine oturmaya başlamadan özelliği hayata geçiremeyecek olduklarını da belirtmekte. Bunun kapsamında Twitter platformunun bu özelliği tam olarak devreye ne zaman sokacak olduğu veyahut devreye sokup sokmayacak olduyla alakalı halen net bir bilgi bulunmamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.