Hatice'den Hadise'ye destek geldi

Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile birlikte isminden çok sık bir şekilde söz ettirmeyi başaran Hadise'nin geçmiş olduğumuz gün paylaştığı resimdeki kürkün gerçek olduğu ileri sürüldü.

Hatice'den Hadise'ye destek geldi


Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile birlikte isminden çok sık bir şekilde söz ettirmeyi başaran Hadise'nin geçmiş olduğumuz gün paylaştığı resimdeki kürkün gerçek olduğu ileri sürüldü. Paylaşımından ötürü eleştirilere maruz kalmış olan Hadise'ye ilk destek  ise şarkıcılardan Hatice'den gelmiş oldu.

Şarkıcılardan Hadise, geçtiğimiz gün leopar desenine sahip kürkü ile poz verip Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Hadise'nin yapmış olduğu paylaşımını görmüş olan hayvanseverler ayaklanıp bir tepki gösterdi. Hatice ise, 14 Şubat tarihi içerisinde olay haline gelen kürküyle yere yatıp poz vermiş olan Hadise'ye destek olup; ''Çok estetik  çok fazla beğendim. Kadın mı öldürdü bu hayvanı? Ne  kadar saçma yorumlar var böyle ya...'' ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz gün Ebru Gündeş'i dinlemek için gitmiş olan Hadise'ye mekan çıkışı esnasında bu eleştiriler de sorulmuş oldu. ''Kürk sahte  ve gerçek değil ancak gerçek gibi durmakta'' ifadelerine yer veren Hadise, gerçek bir kürk giymemekte olduğunu ve Avrupa içerisinde de şarkıcıların bu tarzdaki sahte kürkleri tercih etmekte olduklarını ifade etti.

Hadise'nin resimlerine bir  başka büyük tepki ise şarkıcılardan Ceylan Ertem tarafından yapılmıştı. Ertem açıklamasında, ''Hadise cidden bir kürk giydi mi? Doğru bir şey olmasın bu lütfen. O kadarda cahil, vicdansız ve  de umursamaz olacağını sanmamaktayım.'' şeklindeki ifadelerine yer vermişti

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.