Twitch Prime üyeleri için ikinci özel Apex Legends kostümleri paylaşıldı

Twitch Prime isimli platformun üyelerine özel yeni paketlerini sadece 1 hafta önce paylaşmış olan Apex Legends isimli platform, bu paketler ile birlikte kullanıcılara çok daha yeni kostümler ile birlikte skinler sunmuş olacak

Twitch Prime üyeleri için ikinci özel Apex Legends kostümleri paylaşıldı


Twitch Prime isimli platformun üyelerine özel yeni paketlerini sadece 1 hafta önce paylaşmış olan Apex Legends isimli platform, bu paketler ile birlikte kullanıcılara çok daha yeni kostümler ile birlikte skinler sunmuş olacak. Geçmiş olduğumuz hafta paylaşılan bu paketlerin içerikleri azcık zayıf olsa bile Twitch Prime platformunun abonelerinin özel kostümlerine bir yenisi daha ilave edildi.

Bangalore ile alakalı ''Dino Dynamo'' isimli bir kostümü paylaşmış olan Respawn Entertainment şirketi, böylelikle Twitch Prime platformunun kullanıcılarına özel paylaşılan ikinci kostümün duyurusunu yapmış oldu. Twitch Prime platformunun üyelerine özel yeni kostümler ise gelecek haftalar içerisinde paylaşılıyor olacak.

Apex Legends isimli yapımın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılmış olan videoyla duyurusu yapılan Dino Dynamo isimli kostüm, Bangalore'un sürekli olarak devam ettiği görünüşünü korumaktayken ilave edilen basit görünümü bulunan dinozor çizimleri sayesinde çok ilginç bir tane tasarıma da kavuşmuş durumda. Parlak  bir sarı rengin yanı sıra yeşil renklerin hakim durumda bulunduğu bu kostüm, fazlasıyla dikkat çeken bir görünüşe de sahip durumda.

Daha öncesinde Wattson ile birlikte  Bangalore'ye özel olarak paylaşılan Twitch Prime'a özel olarak duyurulan kostümlerde çok fazla dikkat çekmişti. Tabii de söz konusu bu kostümleri hesabınıza ilave edebilmek amacıyla Twitch Prime aboneliğinizin bulunması da bir şart.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.