Twitter'dan etiket sistemi testi

Twitter platformu, kullanıcılara  çok daha rahat bir ortam sunabilmek amacıyla çalışmaya hiç bir şekilde ara vermeden devam etmekte.

Twitter'dan etiket sistemi testi


Twitter platformu, kullanıcılara  çok daha rahat bir ortam sunabilmek amacıyla çalışmaya hiç bir şekilde ara vermeden devam etmekte. Firmanın test etmiş olduğu yeni özellikle beraber yoğun bir şekilde etkileşim görmüş olan paylaşımların alt kısmında yer alan kişilere de etiketler verilmiş olacak.

Etiketler ise, yoğun  bir şekilde etkileşim almış olan paylaşımların altına yapılan yorumlarda gönderinin asıl sahibiyle beraber etiketlenmiş olan kişilerin rahat bir şekilde fark edilmesi amacıyla kullanılacak. haber görselinde de açıkça göreceğiniz gibi ''Yazar ve Bahsedilen'' benzerinde etiketler yer alıyor. Etiketlerin ise yalnızca bunlarla sınırlı bir durumda kalmayacağı da bilinen detayların arasında yer alıyor..

Test edilmekte olan bir başka özellik ise pek çok kullanıcının beklemekte olduğu tweet düzenleme ile ilgili. Düzenleme ile birlikte etiket sisteminin  tam olarak ne zaman bütün kullanıcılar için sunulacak olduğu da halen kesin bir şekilde belli değil.

Twitter kullanmakta olan  kişilerden bazıları bu etiketlere son dönemler içerisinde rastlamış olabilirler. Twitter platformu, bu tipteki özellikleri kullanıcıların bazılarına sunarak tepkilerini ölçmeyi çok fazla sevmekte. Bu bahsi geçen 2 tane önemli özelliğin de paylaşılacak olduğu kesin olmasa bile konuyla alakalı en güncel haberleri hiç bir şekilde kaçırmamak amacıyla bizi takip etmenizde yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.