Twitter için gerçek bir karanlık mod yolda

Twitter platformu, sıradan durumdaki kullanıcılarla '‘ünlü’' şeklinde isimlendirebileceğimiz iş adamları veyahut sanatçıların basit bir biçimde birbirleriyle iletişim kurabilecek olduğu özel bir ortam sağlamış oluyor.

Twitter için gerçek bir karanlık mod yolda


Twitter platformu, sıradan durumdaki kullanıcılarla '‘ünlü’' şeklinde isimlendirebileceğimiz iş adamları veyahut sanatçıların basit bir biçimde birbirleriyle iletişim kurabilecek olduğu özel bir ortam sağlamış oluyor. Bu bahsi geçen durum, mini blog sitesi üzerinde çok tuhaf ancak bilgilendirici bir takım diyaloglarında ortaya çıkabilmesine sebep olabilmekte.

Bir tane Wall Street Journal köşe yazarı olarak çalışan Christopher Mims, geçmiş olduğumuz günlerde atmış olduğu bir tweetle beraber bütün uygulamaların karanlık mod  isimli bir özelliğine sahip olmasının gerekli olduğunu ifade etti. Twitter şirketinin CEO’su  görevinde bulunan Jack Dorsey de bu tweete cevap olarak sistemin tamamında bir karanlık modun geliştiriciler açısından işleri basitleştirebileceğini ifade etti.

Dorsey’in  atmış olduğu bu tweetini görmüş olan bir kullanıcı ise, sitenin CEO'su için Twitter platformununda gerçek bir karanlık mod  kullanmanın yerine koyu mavi renkli bir arka plan kullanmakta olduğunu anımsattı. Dorsey'de bu atılan tweete ‘'Will fix’' (Düzeltilmiş olacak) şeklinde bir cevap yazarak bir açıdan Twitter platformunun siyah arka plana sahip bir tane karanlık moda sahip olabileceğini de açıklamış oldu.

Arka planın tam olarak hangi renge sahip bulunduğu bu kadar çok önemli mi? Mutlaka çok önemli. Çünkü araştırmalara bakılır ise siyah renkli arka plan, OLED ekrana sahip cihazların batarya tasarrufunu sağlayabilmesi yönünden fazlasıyla yararlı olmakta. Öte yandan siyah  renkli arka planın gözleri çok daha az yormakta olduğunu da ifade edebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.