Twitter platformundan büyük bir yenilik

Dünya üzerindeki en popüler durumdaki mikro blog sitelerinden Twitter platformu, kullanıcıların karşılaşmış oldukları gönderilerle alakalı olarak fikirleriyle beraber duygularını  çok daha açık bir biçimde ifade edebilmesi amacıyla '‘Yorumla beraber Retweetle’' ismine sahip özellikle beraber fotoğraf ile birlikte video ve de GIF ilave etme özelliği getirmiş durumda.

Twitter platformundan büyük bir yenilik


Dünya üzerindeki en popüler durumdaki mikro blog sitelerinden Twitter platformu, kullanıcıların karşılaşmış oldukları gönderilerle alakalı olarak fikirleriyle beraber duygularını  çok daha açık bir biçimde ifade edebilmesi amacıyla '‘Yorumla beraber Retweetle’' ismine sahip özellikle beraber fotoğraf ile birlikte video ve de GIF ilave etme özelliği getirmiş durumda. Yeni  gelen bu özellik hem masaüstü sitede hem ise mobil uygulamalar üzerinde kullanıma sunulmuş bir vaziyette. Eğerki bu yeni özelliği görmemekteyseniz uygulamanız ile birlikte tarayıcınızı güncel tutmuş olduğunuzdna emin olmalısınız.

Yorumla beraber Retweetle özelliğini kullanma esnasında medya dosyası ilave etmek amacıyla yeni bir  tane tweet oluşturmaktayken kullanmakta olduğunuz araçları direkt bir şekilde de kullanabilirsiniz. İlk önce paylaşmayı istemiş olduğumuz tweetin alt kısmında yer alan '‘retweet’' isimli butona bir dokunun. Hemen sonrasında '‘Yorumla beraber Retweetle’' şeklindeki seçeneğe dokunun. Açıkmış olan pencere üzerinde alt kısımda yer alan medya araçlarını kullanın ve istemiş olduğunuz medyayı da retweetinize ilave edin.

Retweetler için medya ilave etme özelliği, duygu ile birlikte düşüncelerin çok daha iyi bir şekilde ifade edilebilmesi açısından takdir edilmiş bir özellik olarka öne çıksa da özelliğin tasarımı çok fazla beğenilmiş bir durumda değil. Bir rtane etweete medya ilave ettiğiniz zaman orijinal durumdaki tweet, küçük bir  tane pencere içerisinde yer almakta. İlave ettiğiniz medya ise  burda tam boy şeklinde sergilenmekte. Bu sebepten dolayı tweeti görmüş olanlar orijinal  durumdaki tweetin küçük bir bölümünü görüp komple sizin paylaşmış olduğunuz medyaya odaklanmış bir durumda bulunmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.