Nokia 4.2 modeli tanıtıldı

HMD Global şirketi, Nokia isimli markasının giriş seviyede yer alan en yeni akıllı telefonu olarak öne çıkan Nokia 4.2 modelini resmi bir şekilde duyurdu.

Nokia 4.2 modeli tanıtıldı


HMD Global şirketi, Nokia isimli markasının giriş seviyede yer alan en yeni akıllı telefonu olarak öne çıkan Nokia 4.2 modelini resmi bir şekilde duyurdu. Damla çentiğe sahip ekranı, cam arka paneliyle birlikte günümüz akıllı telefonların trendlerini yakalamayı başarmış olan Nokia 4.2 modelinin tasarım açısında belki de en büyük eksi durumu, fazlasıyla kalın bir alt çerçeveye sahip olarak öne çıkması.

Qualcomm şirketinin Snapdragon 439 isimli işlemciden güç almış olan Nokia 4.2 modeli, 3GB'lik bir RAM ve 32 GB'lik bir depolama alanıyla seviyesinde yeterli  bir bellek alanı sunmakta. Android 9.0 Pie isimli işletim sistemiyle kutudan çıkmış olan cihaz, Android One platformu üzerine üye ve de cihazın üstüne Google Asistan'la alakalı fiziksel bir tuşta yer alıyor.


Siyah ile birlikte kum pembesi rengi olmak üzre  tane değişik renk seçeneğiyle satışa sunulacağı açıklanan bu Nokia 4.2 modeli, 999 Türk Lirası tutarındaki bir fiyat etiketine de sahip olarak karşımıza çıkacak. Tabii ki de bu fiyat etiketine ülkemiz içerisinde  akıllı telefonlara uygulanmakta olan vergiler hiç bir şekilde dahil  durumda değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.