Ubisoft şirketi bize bir sürpriz yapabilir

Son gelmiş olan söylentilere bakılır ise Ubisoft şirketi, yaklaşan E3 2019  isimli popüler oyun fuarı esnasında 5 kişilik takımlardan fazla oyuncuya sahip bir rekabetçi oyun tanıtımı yapacak.

Ubisoft şirketi bize bir sürpriz yapabilir


Son gelmiş olan söylentilere bakılır ise Ubisoft şirketi, yaklaşan E3 2019  isimli popüler oyun fuarı esnasında 5 kişilik takımlardan fazla oyuncuya sahip bir rekabetçi oyun tanıtımı yapacak. Oyun içerisinde 5 kişiden oluşan takımların ayaklarında paten ve ayrıca ellerinde ise  bir top yer alacak, yani aslında mantıken Rocket League isimli yapımla aynı desek yanlış olmaz.

Normal olarak paten derbisi içerisinde oyuncuların ellerinde bir top bulunmaz, bunun olmasının yerine karşı tarafın oyuncularından kaçmaya çalışıp bir skor elde etmiş olurlar. Ortaya çıkmış olan görsellerden yola çıkıp Roller Champions’ın aslında bu mekaniği hiç bir şekilde benimsememiş olduğu gözükmekte, bunu yapmanın yerine oyuncular topu paslaşabiliyor olacaklar. Öte yandan bir tane '‘şut’' butonu da yer alıyor, muhtemel olarak skorlar ise bunun sayesinde elde edilmiş olacak.

Topa sahip durumda bulunmadığınızda, öteki oyunculara müdahale edip topu almaya çalışabiliyor olacaksınız. Aynı Rocket League isimli oyunda olduğu gibi oyuncunuzu özelleştirebiliyor olacaksınız. Özelleştirmeler genel olarak kozmetikle olacak, yani aslında Ubisoft şirketi de karı burdan elde etmeyi hedeflemekte desek yanlış olmayacaktır.


Aslında belki de Ubisoft şirketi, Rocket League isimli oyunun yapamadığını yaparak PES ile birlikte FIFA’nın domine etmiş olduğu spor oyunlarının camiasına  çok daha yeni bir soluk getirmiş olabilir. E3 konferansıyla alakalı detayları incelemek amacıyla sitemizi takipte kalmanızı öneriyoruz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.