Ubisoft şirketinden gelir açıklaması

Geçmiş olduğumuz haftalardan bu yana Ubisoft şirketinin çok iyi bir finansal sene geçirmemiş olduğu ve CEO  görevinde bulunan Yves Guillemot'un kararıyla beraber 800 taneye yakın çalışanının işten çıkartacak olduğu konuşulmaktaydı.

Ubisoft şirketinden gelir açıklaması


Geçmiş olduğumuz haftalardan bu yana Ubisoft şirketinin çok iyi bir finansal sene geçirmemiş olduğu ve CEO  görevinde bulunan Yves Guillemot'un kararıyla beraber 800 taneye yakın çalışanının işten çıkartacak olduğu konuşulmaktaydı. Fakat ortaya çıkmış olan son gelişmeler bahsi geçen bu durumun hiç bir şekilde söylenmekte olduğu gibi olmadığını göstermekte.

Ubisoft şirketi, bugünden itibaren finansal dönemin kesin kazancını açıklamış oldu. Buna bakılır ise Ubisoft şirketi, bu yıl net durumdaki kazancını %13.5 oranında arttırıp tam tamına 1.351 milyar euro benzerindeki bir rakama erişmiş oldu. Assassin's Creed Odyssey ile birlikte Far Cry 5 isimli yapımın beklentileri aşmış durumdaki başarısı, şirketin adına finansal yönden fazlasıyla başarılı bir senenin geçmesini de sağlamış oldu.

Gelecek dönem içerisinde de Ubisoft şirketinin çok daha başarılı bir dönem geçirecek olduğunu düşünmek hiç bir şekilde yanlış olmaz. Fakat The Division 2 isimli oyunun Steam üzerinde çıkmamış durumda bulunması ve halen adı sanı hiç bir şekilde duyurulmamış durumdaki Battle Royale temasına sahip yeni oyunun başarılı olup olmayacak olduğuda çok büyük bir merak konusu.

2020 senesinin Mart ayı içerisinde yeni finansal sene sonlanmış  bir durumda olacak ve bu tarihe kadarki zamanda en az 4 tane AAA kalitesi içerisinde oyun beklemekteyiz. Bakalım Ubisoft şirketi bahsi geçen bu dönemi  tam olarak nasıl geçmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.