Ünlüler Fold için anlaştı Galaxy S10 tanıtımı yaptı

Onlarca sayıdaki ülke içerisinde yapılan lansmanın yanında pek çok kişiyle de anlaşma yapan Samsung şirketi, işler planlamakta olduğu gibi gitmediği için bir değişiklik yaptı.

Ünlüler Fold için anlaştı Galaxy S10 tanıtımı yaptı


Onlarca sayıdaki ülke içerisinde yapılan lansmanın yanında pek çok kişiyle de anlaşma yapan Samsung şirketi, işler planlamakta olduğu gibi gitmediği için bir değişiklik yaptı. Bu söz konusu plan değişikliği için Galaxy Fold modelinin tanıtımı amacıyla anlaşmış olduğu ünlüler de katıldı.

Samsung şirketinin Galaxy Fold  modeliyle alakalı tanıtımı amacıyla anlaşmış olduğu ünlüler, uzun bir zamandan beri boş kaldıklarından dolayı farklı bir alan içerisinde tanıtım yapmaya başlamış oldular. Samsung şirketinin katlanabilir ekranlı özelliğe sahip telefonu Galaxy Fold modelinden halen bir ses alınamamış olmasıyla beraber Galaxy S10 modellerine odaklanmış olan ünlüler, #DoWhatYouCant (Yapamadıklarını da Yap) ismine sahip bir tane kampanya filmi çekmiş oldu.

Samsung şirketinin anlaşmış olduğu isimlerin arasında Fortnite yayıncılarından biri olan Ninja, sosyal medya fenomenlerinden biri olan Lil Miquela, ünlü durumdaki DJ'lerden Steve Aoki ve  de Stranger Things yıldızları arasında yer alan Millie Bobby Brown var..


Twitch üzerinde yer alan Fortnite yayınları sayesinde ün kazanan Ninja, geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde Galaxy S10 5G modeli ile birlikte 5G modelinin ona katmış oldukları konusunda bilgiler aktarmıştı. Bunun yanında Lil Miquela ise , Galaxy S10 modelindeki cihazını kullanıp Instagram üzerinde kendisine ait markasını kurma konusundaki deneyimini aktarmıştı. Dörtlüden geriye kalmış olan Steve Aoki ile birlikte Millie Bobby Brown ise yakın bir zaman içerisinde Samsung şirketinin amiral gemisi  olarak karşımıza çıkan Galaxy telefonları ile alakalı deneyimlerini aktarmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.