Valve şirketi 20. yaş günüyle alakalı retro bir paylaşım yaptı

Haberimizin devamında görecekleriniz aslında sizin ''Nasıl ya? O denli uzun bir zaman oldu mu cidden? Hangi arada geçip gitti bu kadar zaman?'' benzerindeki soruları kendinize sormaya başlamanıza da sebep olabilir.

Valve şirketi 20. yaş günüyle alakalı retro bir paylaşım yaptı


Haberimizin devamında görecekleriniz aslında sizin ''Nasıl ya? O denli uzun bir zaman oldu mu cidden? Hangi arada geçip gitti bu kadar zaman?'' benzerindeki soruları kendinize sormaya başlamanıza da sebep olabilir. Counter Strike isimli bu büyük efsane, gelecek dönemler içerisinde tam bir şekilde 20. yaş gününü kutlamış olacak. Tabiiki de bu şekilde bir efsanenin bugün içerisindeki konumuna gelmiş olması çok basit olmadı fakat Valve şirketi, Counter Strike isimli yapımın şanına yaraşacak bir kutlama yapabilmek için hazırlık yapıyor. 

Tahmin edebilecek olduğunuz gibi bu söz konusu kutlama, Counter Strike isimli oyunun olduğu kadar efsane hale gelmiş bir harita olarak bilinen Dust 2 isimli haritayla alakalı. Yetkililerin yapmış olduğu açıklama içerisinde, oyuncuların Counter Strike isimli efsane oyundaki en fazla tercih edilmiş haritalarından bir tanesi olarak öne çıkan Dust 2 isimli haritanın  retro versiyonunu sene dönümü etkinlikleri kapsamında oynayabilecek oldukları da belirtildi

En son 2017 senesi içerisinde tamamen yenilenmiş olan Dust 2 isimli harita, aslında çok fazla tartışılmış bir durumda olsa bile oyun severler bu  yenilenmiş özel haritayı da çok  kısa bir zaman içinde benimsemeye başlamışlardı. Oynanabilir bir vaziyette bulunan retro Dust 2 isimli harita da bir çok oyunsevere geçmişini anımsatabilecek bir çeşitten. Retro haritanın görüntüsü ise eski dönemlerden alışık bir durumda bulunduğunuz şekilde karşınıza çıkacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.