Kaybolduğu için aranan çobanla alakalı acı haber geldi

Aydın ilinin Karacasu ilçesine bağlı bulunan kırsal alanlar içerisinde çobanlık yaparak geçimini sağlayan ve 2 günden beri de kendisinden  hiç bir şekilde haber alınamadığı açıklanan çobanlardan Bahtiyar Yaylaevi’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Kaybolduğu için aranan çobanla alakalı acı haber geldi


Aydın ilinin Karacasu ilçesine bağlı bulunan kırsal alanlar içerisinde çobanlık yaparak geçimini sağlayan ve 2 günden beri de kendisinden  hiç bir şekilde haber alınamadığı açıklanan çobanlardan Bahtiyar Yaylaevi’nin cansız bedenine ulaşıldı. Aşırı bir şekilde devam eden yağışlar esnasında büyük bir  tane ağacın altına sığınmış olduğu konusunda düşünceler bulunan Bahtiyar Yaylaevi’nin olay yerindeki ilk bulgulara bakıldığında sığınmış olduğu ağaca yıldırım düşmesi sonrasında yaşamını yitirmiş olduğu ifade edildi.

Aydın ilinin Karacasu isimli ilçesine  bağlı  bulunan Dikmen Mahallesi içerisinde çobanlık yaparak geçimini sağlayan Bahtiyar Yaylaevi'nden (45), bölge içerisinde etkili durumda bulunan şiddetli yağışların ardından bir türlü haber alınamamaktaydı. İlk gününde yakınları hemen sonraki gün ise arama ekipleri tarafından bölge içerisinde uzun bir zaman boyunca aranmış olan 45 yaşında bulunan talihsiz durumdaki çobanın cansız bedeni dağda yer alan bir tane  ağacın  hemen altında bulundu. Dikmen'le Yeniköy arasında yer alan Babadağ etekleri üzerinde çobanlık yaparak geçimini sürdüren evli ve de 4  tane çocuk babası olduğu bilgisine ulaşılan Bahtiyar Yaylaevi'nin şiddetli bir şekilde başlayan yağış esnasında yağmurla birlikte doludan korunabilmek amacıyla bölgede yer alan büyük bir tane  ağacın gölgesine sığınmış olduğu ve bu esnada ise düşmüş olan yıldırımdan dolayı yaşamını yitirmiş olduğu iddia edildi.

Bölge içerisinde bir inceleme gerçekleştiren ekipler ise dibinde çobanın bulunmuş olduğu ağaç üzerinde yıldırım düşmesi sonrasında meydana gelen izleri kayıt altına alırken, Bahtiyar Yeniçoban’ın cansız bedeni ise kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.