Vine'ı kurmuştu, evinde ölü olarak bulundu

Yayın yaşamına 2013 senesinde başlamış olan Vine, Türkiye içerisinde de bir çok kişinin tarafından kullanılıyordu.

Vine'ı kurmuştu, evinde ölü olarak bulundu


Yayın yaşamına 2013 senesinde başlamış olan Vine, Türkiye içerisinde de bir çok kişinin tarafından kullanılıyordu. Fazlasıyla hızlı bir büyüme sağlamış olan video içerik portalı, bugün tanınmış olan bir çok ünlü video üreticisinin de ilk defa adlarının görülmüş olduğu yerlerden bir tanesi. Çok hızlı bir yükselişinin hemen sonrasında, düşüşü de aynı biçimde hızlı olan portal, yayın yaşamını geçtiğimiz sene durdurmuştu. Vine’ın kurucuları arasında yer alan Colin Kroll hakkında ise dün çok kötü bir haber çıktı.

34 yaşında bulunan Colin Kroll, bundan tam 5 yıl önce, yani 29 yaşındayken Vine’ı kurduğunu duyurmuştu. Amerika’nın New York kentine bağlı bulunan Manhattan‘da yer alan evinde dün cansız bedeni bulunmuş olan Kroll, sosyal medyanın gündemine fazlasıyla hızlı bir biçimde oturdu. Bir zamandır Kroll’a ulaşamamakta olan sevgilisi, bu durumdan şüphelenerek hemen polise ihbarda bulundu.

Polis ekipleri ise, ihbardan sonra Kroll’un evine uğradı. Fakat kapıyı açmış olan herhangi biri olmadığından dolayı eve girdiler. Eve girmiş olan polis ekipleri Kroll’u yatak odası içerisinde cansız bir biçimde buldu. Gerçekleştirilen ilk incelemelerden sonra Kroll’un ölüm sebebinin aşırı dozda uyuşturucudan olduğu konusunda tahminler mevcut. Polisler yatak odası içerisinde cansız bedenin hemen yanında uyuşturucu maddesini bulduklarını da açıkça belirtti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.