Samsung Galaxy Tab'ın yeni modeli 2019'da geliyor

Tablet pazarındaki o şaşalı günleri fazlasıyla geride kalmış olsa bile, Samsung şirketi, Galaxy Tab modeliyle bu sevdadan halen vazgeçmiş  durumda değil.

Samsung Galaxy Tab'ın yeni modeli 2019'da geliyor


Tablet pazarındaki o şaşalı günleri fazlasıyla geride kalmış olsa bile, Samsung şirketi, Galaxy Tab modeliyle bu sevdadan halen vazgeçmiş  durumda değil.  Şirket 2019 senesinin ilk çeyreğinde yeni bir orta seviye tabletle karşımıza çıkmış olacak.

Apple şirketinin iPad ile kazanmış olduğu başarıyı uzun soluklu bir şekilde yineleyebilen bir Android şirketi yok. Fakat Samsung şirketi, tablet hususunda inadıyla pazar içinde çok iyi bir yer edinmiş oldu.

Şimdi ise yeni bir  tane Galaxy Tab ürünüyle bu istikrarı sürdürme niyeti bulunuyor. Bu yeni tablet içerisinde Sytlus kaleme yer verip, veremeyeceği de büyük bir merak konusu.

İlk gelmiş olan bilgiler net  bir durumda olmasa bile 2019 senesinin ilk çeyreği içerisinde bu yeni orta seviyedeki tableti piyasada görmüş olacağız. Tahminler  ise Mobil Dünya Kongresi içerisinde bir lansmanla tanıtılacak olduğu yönünde.

Kulislerde dolaşmakta olan farklı bir iddiaya bakılırsa Samsung şirketi, 20 Şubat tarihi içerisinde hem Galaxy Tab A serisine ait bu yeni tabletini hem ise Galaxy S10  modelinin lansmanını yapmış olacak. Şu anda yeni tabletin özellikleri hususunda ortaya çıkmış olan bir bilgi bulunmuyor. Fakat çok kısa zamandan sonra tabletle ilgili daha detaylı bilgilerin ortaya çıkacak olması da beklenmekte.

Şirket en son ise Galaxy Tab S 10.5 isimli tabletle karşımıza çıkmış idi. Tablet ayrıca 1200 x 1,920 piksellik çözünürlüğe sahip bir ekrana ve  de Snapdragon 450 işlemcisi ile karşımıza çıkmış idi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.