Vivaldi'den Razer kullananlara mükemmel bir deneyim

İnternet tarayıcılardan bir tanesi olan Vivaldi, getirmiş bulunduğu güncelleştirmeyle birlikte kullanıcılarına çok daha yeni bir deneyim sunmak için hazırlanmakta.

Vivaldi'den Razer kullananlara mükemmel bir deneyim


İnternet tarayıcılardan bir tanesi olan Vivaldi, getirmiş bulunduğu güncelleştirmeyle birlikte kullanıcılarına çok daha yeni bir deneyim sunmak için hazırlanmakta. Öteki özelliklerinin yanında Vivaldi isimli tarayıcıya Razer markalı ürünlerle alakalı çok fazla etkileyen bir özellik gelmiş oldu.

Gelmiş olan özellikle beraber Razer  markasına sahip olan ürününüz, girmiş olduğunuz internet sitesine uygun bir şekilde renkleniyor fakat bu söz konusu özellik her  bir Razer ürünüyle de uyumlu bir durumda  değil. Bu söz konusu yeni özelliği kullanabilmek amacıyla Razer Chroma özelliğine sahip bir ürününüzün olması gerekli. Getirilmiş olan özelliği  çok daha net bir biçimde açıklamak gerekir ise, örnek olacak Vivaldi isimli tarayıcıyı kullanarak YouTube sitesine girdiniz. Razer Chroma isimli özellik yer alan klavyenizdeki ledler hızlı bir şekilde kırmızı olmakta lakin Facebook sitesine girersenizde  ledler  hemen mavi renge dönüyor. 

Eğerki sizde Razer Chroma özelliği bulunan bir ürüne sahip durumdaysanız, Vivaldi tarayıcısının son sürümünü indirip bu söz konusu özelliği hızlı birş ekilde deneyebilirsiniz. Bu bahsi geçen özelliği aktif edebilmek amacıyla, tarayıcının ayarlar kısmına gidip Temalar isimli sekmeyi bulmanız yeterli olacaktır. Burda Razer Chroma entegrasyonunun etkinleştirebilecek tıklanabilir özel bir bölüm görmüş olacaksınız. İlk önce bunu aktif hale getirdikten sonra, Razer Chroma özelliğine saihp ürününüzü de hemen kolayca tanıtabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.