Diziye veda etti

Star TV kanalının herkes tarafından sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin 84. son bölümü ile birlikte 10 Mayıs Cuma akşamında ekranlardaydı.

Diziye veda etti


Star TV kanalının herkes tarafından sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin 84. son bölümü ile birlikte 10 Mayıs Cuma akşamında ekranlardaydı. Başrollerini Özcan Deniz ile birlikte Aslı Enver, Salih Bademci, İpek Bilgin, Tamer Levent, Fırat TanışGüven Murat Akpınar,  Dilara Aksüyek,   Neslihan Yeldan ve Nihal Yalçın'ın paylaşmış olduğu İstanbullu Gelin isimli dizi, 31 Mayıs Cuma akşamında ekranlara gelecek 87. bölümü ile birlikte final yapmış olacak. Dün akşam üzeri ekranlara gelmiş olan 84. bölüm içerisindeyse ise usta oyunculardan Tamer Levent finale çok kısa bir zaman kalmışken İstanbullu Gelin isimli diziden ayrılmış oldu.

Final için gün saymaya başlayan dizinin son bölümü içerisinde, beklenmeyen bir ayrılık yaşanmış oldu. Evden kaçtıktan sonra huzurevinde kalmaya başlamış olan Esma'nın izini çocuklarıyla birlikte Garip buldu. Esma tekrardan ailenin arasına konağa geri dönüşyaptı. Konak içerisinde Anneler Günü'nden dolayı bütün aile biraradaydı ve mutluluk dolu  çok özel anlar yaşanmış oldu.


Faruk'ta Garip'i  çok fazla duygulandıran bir itirafta bulunup; ''Bizler sana abi diyelim, sende onu baba diye anla'' ifadelerine yer verdi. Faruk'tan dumuş olduğu sözler karşısında çok fazla duygulanmış olan Garip'in de ''Artık  ben ölsem de gam yemem'' şeklindeki sözleri çok fazla dikkat çekmiş oldu.

Konağın bahçesinde gerçekleşen bu partide herkesin eğlenmiş olduğu anlarda Garip'te odasına çıkıp yatağına uzandı. Garip gençliğini anımsadığı anlarda yatağı üzerinde öldü. Usta  durumdaki oyunculardan Tamer Levent ise İstanbullu Gelin isimli diziye veda etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.