Vivo IQOO modeli resmi bir şekilde tanıtıldı

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo şirketi, firmanın ilk oyuncu odağına sahip telefonlarından Vivo IQOO isimli modelini resmen tanıttı.

Vivo IQOO modeli resmi bir şekilde tanıtıldı


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo şirketi, firmanın ilk oyuncu odağına sahip telefonlarından Vivo IQOO isimli modelini resmen tanıttı. Özelliklerinin yanı sıra tasarımı ile birlikte hem bir oyuncu telefon modeli hem ise bir amiral gemisi modeli olarak öne çıkan Vivo IQOO, mobil akıllı telefon kategorisinin içine çok daha taze bir nefes getirmeyi başarmış oluyor. Damla çentiğine sahip tasarımıyla birlikte en üst seviyede ekran ve gövde oranı sunmakta olan bu cihaz, 4.000 mAh gücündeki devasa  durumdaki bataryası, 12 GB’lık bir büyüklüğe kadar RAM kapasitesinin yanı sıra 6.41 inç büyüklüğündeki OLED ekranıyla beraber harika bir mobil oyun deneyimini vaat etmekte.

Tahmin ederseniz Vivo IQOO isimli model, Snapdragon 855 isimli işlemciden güç almakta. Dolayısıyla da performans hususunda herhangi bir şekilde şüphe duymanıza hiç bir şekilde gerek kalmamakta. Bununla beraber bu cihazın 4000 mAh gücündeki bataryası, 44 W gücündeki hızlı şarj desteğiyle beraber 15 dakika içinde %50 doluluk oranı, 30 dakika içerisindeyse %85 doluluk oranına ulaşmış oluyor. Bunun sayesinde Vivo IQOO modeliyle oyun oynadığınız esnada şarjınızın bitmiş olması, kısa bir mecburi mola verdirmekten farklı bir problem çıkartmamakta. Öte yandan cihazda yer alan yapay zeka desteğine sahip olan Multi-Turbo modunun yanı sıra Süper Sıvı Soğutması özelliği, Vivo IQOO modelinin standart  durumdaki bir amiral gemisine bakıldığında nerdeyse hiç bir şekilde ısınmamasını sağlamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.