Vivo şirketi Y89 modelinin duyurusunu gerçekleştirdi

Vivo şirketi, sessiz  ve sedasız bir şekilde orta seviyede yer alan telefonu Y89 modelinin duyurusunu yaparak Aliexpress üzerinde satışa çıkarttı.

Vivo şirketi Y89 modelinin duyurusunu gerçekleştirdi


Vivo şirketi, sessiz  ve sedasız bir şekilde orta seviyede yer alan telefonu Y89 modelinin duyurusunu yaparak Aliexpress üzerinde satışa çıkarttı.

Çin asıllı telefon üreticisi Vivo şirketinin orta seviyeye hitap edecek olan ve piyasaya çıkartma kararı aldığı Y89 isimli modeli, 6,26 inç büyüklüğündeki FHD LCD bir ekran ile karşımıza çıkıyor. İşlemci kısmında ise Qualcomm şirketine ait olan Snapdragon 626 ürünü tercih edilmiş olan bu cihazın 4 GB'lık RAM'i ile birlikte 64 GB'lık bir depolama alanı yer almakta. Bunun ise microSD kart desteği ile birlikte 256 GB daha arttırılabilecek olduğunu da söylemekte yarar var.

Telefonun arka kısmına baktığımız zaman, son zamanlar içerisinde Xiaomi şirketi ile birlikte Huawei şirketinin de kullanmayı sevmekte olduğu geçişli renk tasarım anlayışı ile karşılaşmaktayız. Artık nerede ise her telefonda görmekte olduğumuz parmak izi tarayıcısı ise arka kısıma konumlandırılmış.

Kamera kısmına baktığımız zaman, 16 megapiksel özelliğindeki ana sensöre 2 megapiksellik bir  tane derinlik sensörünün eşlik etmekte olduğunu görmekteyiz. Özçekim yapabilmek amacıyla da çentik içerisinde 16 megapiksel özelliğine sahip bir kamera yer almakta. 3.260 mAh gücündeki bir bataryayla karşımıza çıkan telefon, kutusundan ise Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle çıkacak. Renk seçenekleri içerisinde siyah ile birlikte degradeli mavi ve mor sunmakta olan bu cihazın satış fiyatı da yaklaşık olarak 266 dolar  seviyelerinde(1.415 Türk Lirası). 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.