Vivo şirketinden yeni bir şarj teknolojisi duyurusu

Bu haftanın ilk günlerine doğru Vivo şirketi, Çin’de popüler hale gelen sosyal medya sitelerinden Weibo üzerinde, Şangay’da gerçekleşecek  MWC’ye katılacak olduğunu ifade etmişti.

Vivo şirketinden yeni bir şarj teknolojisi duyurusu


Bu haftanın ilk günlerine doğru Vivo şirketi, Çin’de popüler hale gelen sosyal medya sitelerinden Weibo üzerinde, Şangay’da gerçekleşecek  MWC’ye katılacak olduğunu ifade etmişti. Tanıtımı içerisinde ilk 5G özelliğe sahip cihazını duyuracak olduğunu da açıklayan markanın en büyük yeniliği de 5G özelliğini ardında bırakabilecek bir türden.

5G  özelliğine sahip akıllı telefon modelinin yanında hızlı şarjla alakalı çığır açabilecek 120W gücündeki bir şarj teknolojisini de tanıtacak olduğu konusunda bir duyuruda bulunan Vivo şirketi, bu hız ile beraber Xiaomi şirketinin 100W gücündeki hızlı şarj teknolojisini de ardında bırakmış olacak.

Vivo şirketinin yapmış olduğu tanıtıma bakılır ise 120W gücündeki hızlı şarjla alakalı teknolojisi, 4.000 mAh gücündeki bir bataryayı 13 dakika içinde doldurup sektördeki en hızlısı olarak karşımıza çıkacak. Daha fazla açıklayıcı olmamız gerekir ise 4.000 mAh gücündeki telefonunuzun üzerinde yer alan bataryasını 5 dakika içinde %50 seviyesinde, sadece 13 dakika içindeyse %100 seviyesine çıkartabiliyor olacaksınız.

Mevcut durumda piyasada yer alan Vivo  şirketinin IQOO modelinde yer alan telefonlar sadece 44 W gücündeki hızlı şarjı destekliyor olsa bile bu söz konusu teknoloji şu anda Vivo şirketinin sahibi olduğu en hızlı şarj teknolojisi şeklinde karşımıza çıkmış oluyor. 120 W gücüne sahip bir gelişim, daha önce çıkan teknolojiyi  çok ciddi bir şekilde ileri taşımış olacak fakat MWC 2019 etkinliği kapsamında teknolojiyi çalışır bir biçimde görüp göremeyecek olduğumuz hususunda ise hiç bir şekilde emin değiliz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.