Vivo Z1 Pro modelinin yeni fotoğrafı sızdı

25 Temmuz tarihi içerisinde Hindistan'da gerçekleştirilen bir etkinlik kapsamında lanse edilebilecek durumdaki yeni Vivo Z serisinde yer alan akıllı telefonlar açısından meraklı bekleyiş devam etmekte.

Vivo Z1 Pro modelinin yeni fotoğrafı sızdı


25 Temmuz tarihi içerisinde Hindistan'da gerçekleştirilen bir etkinlik kapsamında lanse edilebilecek durumdaki yeni Vivo Z serisinde yer alan akıllı telefonlar açısından meraklı bekleyiş devam etmekte. Cihazı ile alakalı detaylardan bazıları ve de detayları içermekte bulunan fotoğrafları paylaşan Vivo şirketinin hemen sonrasında, Vivo Z1 Pro adına  sahip olan  akıllı telefona ait görüntüleri de bugün açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

32 MP'lik bir çözünürlüğe sahip selfie kamerasını ekranının içinde yer alan delikte barındırmakta bulunan Vivo Z1 Pro  modeli aynı zaman içerisinde Vivo şirketinin ilk delikli ekranı bulunan akıllı telefonunun unvanına sahip durumda bulunacak. Gücünü ise  Qualcomm şirketinin Snapdragon 712 isimli yonga setinden alacağı açıklanan Vivo Z1 Pro modeli, 5.000 mAh gücündeki kapasiteye sahip büyük bir bataryasına ve 18 W gücündeki hızlı bir  şarj desteğine de sahip durumda bulunacak.

PUBG Mobile isimli oyunun 2019 Dünya Kupası'nın resmi sponsoru olarak açıklanan Vivo şirketi, gerçekleştirilen bu etkinlik esnasında yarışmacıları Vivo Z1 Pro modelindeki akıllı telefonuyla birlikte rekabete sokmuş olacak. Bunların yanı sıra Vivo şirketinin, yüksek performansa sahip akıllı telefonu ile alakalı ayrıntılı  bir durumdaki detayları ise  cihazın lansman tarihine kadar paylaşım yapmaktan çekinmiş olduğunun notu da düşülmektedir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.