VLC Huawei üzerinde tekrar indirilebilir duruma geldi

Geçmiş olduğumuz sene VLC’nin mobil uygulamasının geliştirici ekibi, arka plandaki uygulama yönetiminin metotlarının VLC uygulamasıyla hiç bir şekilde uyuşmamasından dolayı Huawei şirketine ait cihazları kara listeye alma kararı vermişti.

VLC Huawei üzerinde tekrar indirilebilir duruma geldi


Geçmiş olduğumuz sene VLC’nin mobil uygulamasının geliştirici ekibi, arka plandaki uygulama yönetiminin metotlarının VLC uygulamasıyla hiç bir şekilde uyuşmamasından dolayı Huawei şirketine ait cihazları kara listeye alma kararı vermişti. Telefon üretici firmasının ihmalkârlığından dolayı bütün kullanıcı kitlesini cezalandırmak  çok büyük bir haksızlık gibi görünüyor olsa bile, bu olay bugün itibariyle sona ermiş oluyor.

Huawei şirketi, geçmiş olduğumuz günler içerisinde arka plan uygulamasının yönetimi metodunu açık bir şekilde düzenlemişti fakat halen Play Store üzerindeki VLC uygulaması ile beraber tam bir şekilde senkron olamamaktaydı. VLC engeli ilk sırada P8 modeli ile birlikte P10  modeli ve P20 modelindeki cihazlarına uygulanmaya başlamıştı fakat yeni P30 modelinin kullanıcıları uygulamayı indirebilmekte olduklarını belirtmekteler. Bu ise demek olmakta ki tüm Huawei cihazlar yakın bir zaman içerisinde bu özelliğe kavuşacak olabilirler.

Yasağın kaldırılmış olmasına karşın Huawei  şirketi arka plan uygulaması yönetiminin yöntemi değişikliği hususunda herhangi bir  şekilde açıklama ya da değişiklik gerçekleştirmedi. VLC ise söz konusu yasağı kaldırmış olduğunu açık bir şekilde belirtmedi. Aslında yine Huawei gibi çok büyük bir markanın kullanıcılara değer vermiş olduğunu görmek çok güzel.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.