Katil olmasının nedeni arkadaşını domuz sanması

Antalya ilinin Kaş ilçesi içerisinde beraber ava çıkmış olduğu arkadaşı Ali A.'nın domuz sanıp ateş açmış olduğu Recep Alkış yaşamını kaybetti.

Katil olmasının nedeni arkadaşını domuz sanması


Antalya ilinin Kaş ilçesi içerisinde beraber ava çıkmış olduğu arkadaşı Ali A.'nın domuz sanıp ateş açmış olduğu Recep Alkış yaşamını kaybetti.


Antalya Kaş ilçesine bağlı bulunan bağlı Gökyazı Mahallesi'nde ikamet eden Recep Alkış (57) , Belkonak Mahallesinin Muhtarı görevinde bulunan arkadaşı Ali A. (65)'yla dün gece yarısında domuz avına çıkma kararı aldı. Recep Alkış ile birlikte Ali A., mahalle içerisinde buğdayla beraber nohut ekili arazilere zarar vermeye başlayan domuzları öldürebilmek amacıyla ormanlık ve aynı zamanda çalılık alana girdi. Bu esnada Ali A., çalılıkta yer alan kıpırtıyı domuz sanıp tüfekle arka arkaya ateş açtı.

Domuzu öldürmüş olduğunu düşünerek çalılıkları kontrol etmiş olan Ali A., ava çıkmış olduğu arkadaşı Recep Alkış'ı kanlar içerisinde yerde yattığı esnada buldu. Ali A. hızlı bir şekilde 112 Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep etti. Olayın yaşanmış olduğu yere gelen sağlık ekipleri, Recep Alkış'ı  olay yerindeki ilk müdahalenin sonrasında ambulans ile Kaş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Recep Alkış hastane içerisinde bütün çabalara karşın yaşamını kaybetti.

Evli ve 2 tane çocuk babası  olan Recep Alkış'ın cenazesi  ise otopsi yapılması amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Arkadaşını vurmuş olan Ali A. da gözaltına alındı, bu olayla alakalı olarak bir soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.