Warner Bros'tan 2 oyunuyla ilgili şoke eden karar

Eğer Hobbit ile birlikte Yüzüklerin Efendisi'ne hayransanız, sizleri azda hayal kırıklığına uğratabilecek bir haberle karşınızdayız.

Warner Bros'tan 2 oyunuyla ilgili şoke eden karar


Eğer Hobbit ile birlikte Yüzüklerin Efendisi'ne hayransanız, sizleri azda hayal kırıklığına uğratabilecek bir haberle karşınızdayız. Warner Bros şirketi, Lego: Lord of the Rings ile birlikte Lego: The Hobbit isimli oyunlarını Steam platformu da dahil bütün dijital mağazalar üzerinden kaldırdı.

Lego oyunlarının dijital mağazalar içerisinden kaldırılmış olduğu ise ilk önce ünlü durumdaki oyun sistelerinden Kotaku içerisinde paylaşılmış oldu. Site üzerinden yapılmış olan açıklamaya bakılır ise, oyunları daha öncesinde satın almış bulunanlar, oyunu yeniden indirebilecek lakin ilk defa satın almayı isteyenlerse maalesefki satın alma işlemini yapamayacaklar.

Warner Bros şirketinin bu 2 tane oyunu niçin kaldırmış olduğu konusunda bir açıklama gerçekleştirilmedi. Özellikle de Lego: Hobbi isimli oyun Lego: Lord of the Rings'2 bakıldığında oyuncular tarafından daha fazla beğeni alan bir oyundu. Lego: Hobbit isimli oyunu, Peter Jackson'ın yazmış olduğu Beklenmedik Yolculuk ile birlikte Smaug'un Çorak Toprakları adlı 2 tane filmini kapsamaktaydı. Öte yandan oyuna yakın bir zaman içerisinde çıkan 3. film olan Beş Ordunun Savaşı'nın da ilave edilmesi planlanmaktaydı.

Kotaku ise, Aralık ayı içerisinde 2 tane Lego oyununun da Humble Store üzerinde ücretsiz  bir durumda olduğunu paylaşmıştı. Site üzerinde paylaşılmış olan habere bakılır ise, Warner Bros şirketinin bahsi geçen bu 2 tane oyunu kaldırma nedeni, oyunlara gelmekte olan düşük istek.

Bir başka popüler oyun sitesi Polygon ise yaşanmış olan bu olayla ilgili özel bir açıklama gerçekleştirdi. Yapılmış olan açıklama içerisinde 2 tane oyunun da lisans zamanının dolmuş olduğu ileri sürüldü. Warner Bros şirketinin bu hamlesinin sebebini ve bu 2 tane oyunun geleceğinin tam olarak ne olacağını gelecek günlerde hep beraber öğrenmiş olacağız. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.