WhatsApp'taki emojiler yenilendi

Popüler durumdaki anlık mesajlaşma uygulaması kullanıcılarına sunduğu güncellemeler ile birlikte, uygulamaya renk katmayı sürdürmekte.

WhatsApp'taki emojiler yenilendi


Popüler durumdaki anlık mesajlaşma uygulaması kullanıcılarına sunduğu güncellemeler ile birlikte, uygulamaya renk katmayı sürdürmekte. Bugün mesajlaşma uygulamasına ait olan iOS ile Android işletim sistemlerine yayınlanmış olan Beta güncellemesiyle beraber, tamamen yenilenmiş olan yaklaşık 350 tane yeni emoji kullanıma çıkartıldı.

Pek çok kullanıcının tarafından kullanılmakta olan emojilerin önemli  durumdaki hatlarını çok daha belirgin hale getirmiş olan popüler mesajlaşma sağlayan uygulama, öte yandan yapmış bulunduğu güncellemeyle beraber emojilere daha değişik bir hava katmış halde. 

Eğerki güncellemelere herkesten önce üye olmak istiyorsanız App Store üstünden TestFlight uygulamasını indirdikten hemen, beta testlerine geçebilirsiniz. Karşınıza çıkarak olan ekrandan ''Start Testing (Teste Başla)'' şeklindeki seçeneğine tıklamalısınız. Teste Başla butonuna bastıktan sonra bu sayfa üzerinden TestFlight uygulamasına yönlendirilmiş olacaksınız.

Uygulama içerisine yönlendirildikten sonra beta testlerine katılma şartlarınıyla birlikte koşullarını da kabul edin. Bütün bunları gerçekleştirdikten sonra geriye kalmış olan tek işlemde, App Store üstünden indirmiş bulunduğunuz TestFlight isimli uygulamasından, WhatsApp platformunun Beta sürümünü indirmek. Böylelikle sizde, en son gelmiş olan yenilikleri herkesten önce deneyimleyebiliyor olacaksınız.

Önemli bir not; Uygulamaya ait olan Beta sürümü içerisinde bir takım çökmelerle birlikte hatalarda meydana gelebilir. Bu sebepten dolayı kararlı sürümü kullanmaya devam etmek çok daha sağlıklı bir durumda olacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.