Koray Avcı Selda Bağcan'ın doğum gününü unutmadı

Koray Avcı, Jolly Joker Beyoğlu içerisinde hayranları ile buluştu. Avcı repertuvarı sayesinde dinleyicileri kendisine  hayran bırakmayı başarırken, kendine özgü yorumuyla seslendirmiş oldu şarkılarla da kulakların pasını silmiş oldu.

Koray Avcı Selda Bağcan'ın doğum gününü unutmadı


Koray Avcı, Jolly Joker Beyoğlu içerisinde hayranları ile buluştu. Avcı repertuvarı sayesinde dinleyicileri kendisine  hayran bırakmayı başarırken, kendine özgü yorumuyla seslendirmiş oldu şarkılarla da kulakların pasını silmiş oldu.

Sahnesine ise ''Adaletin Bu Mu Dünya'' isimli şarkıyla başlamış olan Koray Avcı ''Hoş geldiniz ve  sefalar getirdiniz. Çok iyi bir gece olacak, söz vermekteyiz. 76 kilo ile karşınıza gömlek, pantolonla çıkmayı istedim. Merak etmeyin, birazdan değişeceğim. Ben şalvar giymeye alışkınım, rahat edememekteyim.'' şeklindeki sözlerini kullanarak misafirlerini güldürmüş oldu. Ünlü durumdaki şarkıcı Avcı sonra ise ''Eğer hatırlarsanız eskiden karışık cdler yapıyorduk. İşte o yapılan karışık cd burda benim. Bugün Neşet Ertaş'tan tutunda Pir Sultan Abdal'a, Pir Sultan Abdal'dan  tutunda Ahmet Kaya'ya kadar pek çok şarkı söylemiş olacağım.'' ifadelerini kullanıp sevilen parçaları da seslendirdi.

Jolly Joker Beyoğlu'nun sahnesini  hınca hınç doldurmuş olan Koray Avcı'ya bütün hayranları da hep bir ağızdan eşlik etmeyi sürdürdü. Şarkı araları içerisinde sevenleriyle sohbet etmiş olan Avcı ''Geçen gün telefonum çaldı. Hemen açtım telefonu, Yıldız Tilbe arıyormuş. Buyur abla şeklinde konuştum. 'Yeni  bir bir albüm yapacağız, okumak ister misin' şeklinde bir soru sordu. Dedimki abla benim bir şartım bulunuyor. Şarkıyı ben seçeceksem seve seve okuyabilirim. Okuduk şarkıyı valla, alkışlar Yıldız Tilbe için gelsin.'' sözlerini kullanıp alkış alırken ''Ummadığın Anda'' adlı şarkıyı seslendirip konserinin ilk yarısını bitirdi.

Programının 2. yarısı esnasında kendisine alışmış olduğumuz tarzı şalvarla çıkmış olan Koray Avcı ''Bugün Selda Bağcan'ın doğum günü, şimdiki alkışlar ise ona gelsin.'' şeklindeki sözlerle Selda Bağcan'a ait ''Yaz Gazeteci Yaz'' adlı şarkısını söyledi. Performansına söylemiş olduğu oyun havalarıyla devam etmiş olan Avcı herkesi ayağa kaldırır iken dansı  sayesinde  ilgi odağı haline geldi. Bir ara sahnesinden inip izleyicilerinin arasında şarkı söylemiş olan Koray Avcı bütün sevenlerinin elini sıkarken selfie yapmayı isteyen hayranlarını da hiç bir şekilde kırmadı. Yaklaşık olarak 3 saat sahnede kalmış olan ünlü şarkıcı alkışlarla birlikte konserini bitirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.