WhatsApp uygulaması üzerine küçük ancak fazlasıyla etkili yeni özellik

Dünya üzerinde en fazla kullanılmaya devam eden anlık mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp platformuna yeni bir tane daha özellik gelmiş olacak.

WhatsApp uygulaması üzerine küçük ancak fazlasıyla etkili yeni özellik


Dünya üzerinde en fazla kullanılmaya devam eden anlık mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp platformuna yeni bir tane daha özellik gelmiş olacak. Aslında WhatsApp isimli uygulamanın yenilikler hususunda çok yavaş bir durumda bulunduğu açıklansa bile, WhatsApp platformunun söz konusu bu yeni özelliğinin daha sonraki güncelleme ile gelecek olduğu konusunda açıklama yapıldı.

WhatsApp isimli platformun üstünde çalışmakta bulunduğu bu yeni özellik, fotoğrafları düzenleme işlemleri ile alakalı. Aslına bakılır ise şu anda, WhatsApp platformunun üstünde bir fotoğrafı düzenleyip karşı tarafa yollamaktayız fakat söz konusu bu yeni özellik, hem fotoğrafa ait olan orijinal durumunu hem ise düzenleme yapılmış olan öteki şeklini göndermeye fayda sağlıyor. Bunun sayesinde her 2 tane görsel içerisinde de karşı tarafa gönderilebilmektedir.

Bu  söz konusu özelliğe ''Hızlı Düzenleme Kısayolu'' adı  verilmiş bir vaziyette ve de  iOS işletim sisteminde bir kişiye yollamış olduğunuz fotoğrafın üstüne dokunmuş olduğunuzda ortaya çıkmakta. Uygulama üzerine ilave edilecek ''Düzenle'' isimli butonla kullanılabilecek durumda bulunan bu özellik, fotoğrafları düzenleme ile alakalı menüyü hızlı bir şekilde açabilmeniz konusunda olanak tanıyor.

Bu  söz konusu özellik  ise Android işletim sistemi üzerine de gelmiş olacak. Tekrar yollamakta olduğunuz bir tane fotoğrafın üstüne dokunduktan hemen sonra ekranın sağ üst bölümünde yer alan 3 tane noktaya tıklanması gerekli. Açılmış olan menü üzerinde ''Düzenle'' şeklindeki seçeneğe dokunup fotoğrafın  üzerinde fazlasıyla hızlı bir biçimde düzenleme yapılabiliyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.