WhatsApp uygulamasının iOS sürümü için güncelleme yapıldı

Dünya üzerindeki en popüler durumdaki anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, iOS uygulamasına özel yeni bir  tane güncelleme paylaştı ve de uygulamayı 2.19.11 isimli sürüme yükseltmiş oldu.

WhatsApp uygulamasının iOS sürümü için güncelleme yapıldı


Dünya üzerindeki en popüler durumdaki anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, iOS uygulamasına özel yeni bir  tane güncelleme paylaştı ve de uygulamayı 2.19.11 isimli sürüme yükseltmiş oldu. Güncellemeyle beraber bir zamandır beta kullanıcılarının erişimlerine sunulmuş olan grup sohbetleri içerisinde atılmış mesajlara özel bir cevaplama, resimle birlikte videolar için çıkartma desteği, WhatsApp durumlarına özel 3D Touch desteği  gibi özellikleri bütün kullanıcıların erişimine çıkartılmış oldu.

Kısa bir şekilde hatırlatmak gerekir ise grup sohbetleri içinde atılmış olan mesajlara özel cevaplama özelliği, grup sohbeti içerisinde gönderilmiş olan bir mesajı alıntılayıp mesaj sahibine özel bir şekilde yanıt verebilmenize olanak sağlamakta. Farklı bir deyiş ile grup sohbetinde yer alan bir spesifik mesaj bile, bire bir sohbet içerisine taşınabilmekte.

Resimle birlikte videolar için çıkartma desteği de WhatsApp uygulamasının zaten zengin durumda bulunan medya paylaşım özelliğini çok daha fazla zenginleştirmiş oluyor. Şu zamana kadar resimle birlikte videoların üstünde emojiler, metinler veyahut  saat, konum benzerindeki etiketler ilave edebilen kullanıcılar, artık sohbetler içerisinde kullanmakta oldukları çıkartmaları da ilave edebiliyor olacaklar.

En son özelliğe gelecek olursak, WhatsApp durumları içerisinde 3D Touch desteğiyle birlikte iPhone 6S ve üstündeki iPhone modeli kullanmakta olan WhatsApp kullanıcılarının rehberlerinde yer alan kişilerin WhatsApp durumlarını 3D ile ön izleme yapabilmekteler. Eğer uygulama içerisinde bu özellikleri görememekteyseniz WhatsApp uygulamasını son sürümüne güncellemiş olduğunuzdan emin olmalısınız.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.