WhatsApp Web için beklenen o özellik sunuldu

Daha önceki zamanda WhatsApp Android işletim sistemi için kullanıma sunulmuş olan özellik artık WhatsApp Web uygulamasında da erişime açılmış durumda.

WhatsApp Web için beklenen o özellik sunuldu


Daha önceki zamanda WhatsApp Android işletim sistemi için kullanıma sunulmuş olan özellik artık WhatsApp Web uygulamasında da erişime açılmış durumda. Bugün yayınlanmış olan güncelleme ile birlikte artık WhatsApp Web için resim içerisinde resim özelliği kullanılabilir bir halde. 

Düzenli bir şekilde kullanıcılarına yenilikler sunmayı sürdüren popüler durumdaki mesajlaşma uygulaması, Android işletim sistemi ile iOS işletim sisteminden sonra şimdi de Web sürümünde çok önemli bir güncelleme paylaştı.

Paylaşılan bu güncellemeyle beraber daha öncesinde Android ile iOS işletim sistemi kullanıcılarına erişime açılmış olan Picture-in-Picture (Resim içerisinde Resim) isimli modunu Web sürümüne de erişime açmış oldu.

Bunun sayesinde WhatsApp içinde YouTube ile birlikte Facebook ve  de Instagram videolarını resim içerisinde resim moduyla görüntülemekte olanaklı bir duruma geliyor.

Yapmış olduğu fazlasıyla isabetli sızıntılar sayesinde tanınmış olan WABetaInfo, bahsi geçen bu özelliğin kademeli bir biçimde dünyanın 4 bir tarafındaki kullanıcılara dağıtılmaya başlanmış olduğunu da özellikle belirtmiş oldu.

WhatsApp Web  0.3.1846 isimli sürümü ile birlikte erişime açılmış olan bu özellikten sizde faydalanabilirsiniz. Eğerki, Web uygulamanız  halen güncel değilse hemen aşağıdan belirtmiş olduğumuz yöntemi uygulayabilirsiniz.

Web uygulaması üstünden ilk önce Ayarlar sekmesine girmelisiniz. Daha sonra da Ayarlar sekmesi içerisinde Yardım seçeneğine gidip, burdan da uygulama ön belleğini temizle isimli seçeneğe tıklayın.

Ön bellek temizliği yapılmasının hemen sonrasında uygulamayı tekrardan başlatın. Yapmış bulunduğunuz bu işlem sonrasında, eğerki sürümünüz güncel değil ise otomatik bir şekilde en son sürüme güncellenmiş olacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.