Kedisinin başını yakmışlar

Osmangazi ilçesinde yer alan Fevzi Çakmak Caddesi içerisindeki bir esnaf, yaklaşık 2 seneden beri besleyerek, ''Yaman'' ismini vermiş oldukları kediyi 5 gün öncesinde başı yakılmış  bir durumda buldu.

Kedisinin başını yakmışlar


Osmangazi ilçesinde yer alan Fevzi Çakmak Caddesi içerisindeki bir esnaf, yaklaşık 2 seneden beri besleyerek, ''Yaman'' ismini vermiş oldukları kediyi 5 gün öncesinde başı yakılmış  bir durumda buldu. Esnafın tedavisi gerçekleştirilmek üzere kediyi götürmüş olduğu veterinerlerden Gökhan Önder Keser ise, hayvanın bakımıyla birlikte masrafını da üstlendi. Kedinin kendine getirildiği zaman telef olmak üzere olduğunu ifade eden Keser, tedavi konusunda 5. günde bulunduklarını ve hayvanın yavaş bir şekile iyileşmeye başlamış olduğunu söyledi.

Kedinin kimliği tespit edilemeyen kişi veyahut kişiler tarafından yakılmış olduğunu tahmin ettiklerini ifade eden Keser; 'Yüz kısmında yanık izleri ile bize geldi. Bugün  ise tedavimizin 5. günü. Yüz bölgesi içerisinde, burun mukozasında çeşitli yanıklar bulunuyor. Sol kulağında ise bir doku kaybı mevcut. Korkumuz ise, gözleri üzerinde bir engel meydana gelmesiydi; ancak çok şanslıymış ki gözlerinde herhangi bir sorun gözükmüyor. Fakat yüz bölgesinde yer alan yanık izleri, fazlasıyla şiddetli. Dokular yavaş yavaş iyileşmeye ve de kanlaşmaya başlamış durumda. Yaraları iyileşmekte; fakat bu kısa bir süreç olmayacak. Bizler ve hayvanseverler mücadelemizi sürdüreceğiz. Kedi istemsiz bir şekilde ateşe girse yalnızca kafasında değil; özellikle patileriyle birlikte bütün vücudunda yanıklar oluşacaktı. Bu ise insan elinden yapılmış olduğuna yönelik bir kanıt durumuna geliyor. Pürmüz benzerindeki bir yanıcı madde olduğunu düşünmekteyiz. Bu çeşit kişi ile birlikte kişilere yaptırımlar ciddi bir biçimde olmalıdır. Hayvanlara bakılmama bölümünü de geçtik, artık şiddet ile birlikte dövme ve öldürme haberlerini alıyoruz.  Çok ciddi seri katillerin, çocuk yaşlarda hayvanlara şiddete eğilimi bulunduğunu biliyoruz' ifadeleri ile konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.