World Of War Z isimli oyuna ilişkin oynanış videosu paylaşıldı

2013 senesi içersinde gösterime girmiş olan ve Brad Pitt'in başrollerinde bulunduğu olduğu oyun uyarlaması gelmiş oluyor.

World Of War Z isimli oyuna ilişkin oynanış videosu paylaşıldı


2013 senesi içersinde gösterime girmiş olan ve Brad Pitt'in başrollerinde bulunduğu olduğu oyun uyarlaması gelmiş oluyor.

2013 senesi içerisinde gösterime girmiş olan Dünya Savaşı Z isimli film, hem oyun eleştirmenlerden çok daha olumlu bir şekilde yorumlar almış hem ise 540 milyon dolar tutarındaki gişe hasılatı ile birlikte yapımcısını çok daha memnun etmişti. Aradan geçmiş olan 6 senenin sonrasında Saber Interactive'in elinde tekrardan yaşam bulmuş olan yapım, fazlasıyla gergin ve de keyifli bir atmosfere sahip bir durumda.

4 kişiden oluşan pek çok oyunculu co-op deneyiminden olması beklenmiş olan yapımda Moskova ile birlikte Kudüs ve de New York sokakları üzerinde zombilere karşı amansız bir mücadeleye girişmiş olacağız. Fakat oyun içerisinde bir  tane hikaye modunun yer alıp almayacağı hususunda hiç bir şekilde bilgi paylaşılmış durumda değil.

Oyun ile alakalı olarak son bir detay ise: Oynanış videosu bittiği zaman en sonda Steam logosunu hiç bir şekilde görememekteyiz. Bu açıdan bu yılın sonunda piyasaya çıkacağı açıklanan bu oyunu Steam üzerinde hiç bir şekilde göremeyebiliriz. Oyunun hangi platform içerisinden satışa çıkacak olduğu ise şu anda kesin bir şekilde bilinmemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.