World War Z oyununun ön sipariş hediyeleriyle çıkış tarihi kesinleşti

Saber Interactive şirketi ile  Focus Home Interactive şirketi gibi çok önemli 2 tane kuruluşun beraber yapımını üstlenmiş oldukları World War Z isimli yapımla alakalı olarak, fazlasıyla önemli 2 haber duyuruldu.

World War Z oyununun ön sipariş hediyeleriyle çıkış tarihi kesinleşti


Saber Interactive şirketi ile  Focus Home Interactive şirketi gibi çok önemli 2 tane kuruluşun beraber yapımını üstlenmiş oldukları World War Z isimli yapımla alakalı olarak, fazlasıyla önemli 2 haber duyuruldu. Birinci haber oyunun çıkma tarihiyle alakalı. Bu bahsi geçen 2 tane kuruluş, oyunun 16 Nisan tarihi içerisinde piyasaya çıkartılacağı açıklamasını yaptı.

World War Z isimli yapımla alakalı 2. önemli haberse ön siparişlerle alakalı oldu. ARK-103 isimli saldırı tüfeğiyle birlikte Keris V10 SMG isimli envantere, oyunu ön sipariş ile almış olduğunuz takdirde ücretsiz bir şekilde sahip olabileceksiniz. Oyun bilinmekte olduğu gibi online tabanlı bir durumda karşımıza çıkacak ve pek çok değişik oyun moduyla beraber gelmiş olacak.

Bu oyun içerisinde; dilerseniz 1.000 kişiden oluşan bir zombi grubuna karşı savaşabilecek olduğunuz gibi aynı zaman içerisinde, oyunculara karşı bir şekilde de mücadele etmeyi tercih edebilirsiniz. Eğerki bu oyunun dozuyla birlikte rekabeti daha fazla arttırmayı isterseniz, hem zombilere karşı hem ise oyunculara karşı  aynı anda oynama olanağınız da bulunmakta.


World War Z isimli oyun; Xbox One platformu ile birlikte PS4 platformu ve PC platformunda ön sipariş ile satın alınabilmekte. PC sürümü sadece Epic Games Store üzerinden 139 Türk Lirası tutarındaki etiket fiyatıyla temin edilebiliyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.