Xbox One ve PS4 Konsolları için tam sürüm ile gelecek

DayZ platformunun Xbox One için özel versiyonu, Xbox Oyun Önizlemesi programı içerisinden çıkacak ve kullanıcılara açılmış bir durumda olacak.

Xbox One ve PS4 Konsolları için tam sürüm ile gelecek


DayZ platformunun Xbox One için özel versiyonu, Xbox Oyun Önizlemesi programı içerisinden çıkacak ve kullanıcılara açılmış bir durumda olacak. Oyunu geliştiren Bohemia Interactive şirketi; geliştirilmiş  durumdaki envanter optimizasyonu ile birlikte yeni  bir gamepad şeması, çok daha iyi  bir şekilde nişan alma ve oyunun kontrollerine yönelik olarak genel bir iyileştirme gelecek olduğunu ve bunun yanı sıra oyunculara tam optimizasyona sahip bir performans sunulacak olduğunu resmi olarak duyurdu.

Geliştirici durumdaki ekibin 2013 senesinde Steam Erken Erişim platformu içerisinde yer alan ve geçmiş olduğumuz seneye kadar halen '‘alpha’' aşamasında bulunan oyunlarından DayZ, geçmiş olduğumuz Ağustos ayı içerisinde Xbox Oyun Önizlemesi programına dahil edilmişti. Görünüşe bakılır ise Bohemia Interactive şirketi, Steam üzerinde izlemiş olduğu yoldan değişik bir yol izleyip oyunu konsollarla alakalı olarak daha hızlı bir şekilde piyasaya çıkartmayı istemekte.


Bohemia Interactive şirketi, daha öncesinde yapmış olduğu açıklamalar içerisinde PS4 konsoluna ait olan sürümün Xbox One konsolundaki sürümle aynı anda çıkacak olduğunu açık bir şekilde söylemişti. Fakat oyunun PS4 konsolu için bu senenin sonlarında gelecek olduğu haricinde halen kesin bir tarih bulunmuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.