Ulefone Power 3L modeli artık ön siparişe açılmış durumda

Ulefone şirketinin Power serisi içerisinde yer alan akıllı telefonlar; düşük durumdaki fiyatları, güçlü özelliğe sahip bataryaları ve orta segmentteki özellikleri sayesinde çok fazla dikkat çekmekte.

Ulefone Power 3L modeli artık ön siparişe açılmış durumda


Ulefone şirketinin Power serisi içerisinde yer alan akıllı telefonlar; düşük durumdaki fiyatları, güçlü özelliğe sahip bataryaları ve orta segmentteki özellikleri sayesinde çok fazla dikkat çekmekte. Firma, piyasa içerisindeki güçlü batarya isteğini karşılamak amacıyla Ulefone Power 3L ismini vermiş olduğu bir telefon üretimi daha yaptı. Güçlü durumdaki bataryası ve ucuz fiyatı ile birlikte öne çıkmış olan bu telefon, bugün resmen ön satışa açılmış durumda.

Ulefone Power 3L modeli, tam tamına 6.350 mAh değerine sahip bir pile üzerinde yer veriyor. Ayrıca cihaz üzerinde 5 V / 2 A hızlı bir şekilde şarj desteği de yer almakta. 6 inç  büyüklüğündeki 18:9 HD+ bir ekrana sahip olduğu açıklanan bu telefonun işlemcisi 4 çekirdekli MT6739 işlemci olarak öne çıkıyor. 2 GB'lık bir RAM ve 16 GB'lık bir dahli depolama alanına sahip durumdaki bu cihazın arka kısmında ise 13 MP + 5 MP değerlerine sahip 2 kamera, ön kısmında da 5 MP’lik selfie kamerası yer alıyor.

Üst kısımda belirtmiş olduğumuz detaylara ilave bir şekilde Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle gelmiş olan Power 3L modelinde yüz tanıma ile birlikte parmak izinin okuyucusu ve Google Pay benzerindeki özellikler de yer alıyor. Bugün başlamış olan ön sipariş ise tam tamına 1 hafta devam edecek ve 20 Mart tarihi içerisinde sona ermiş olacak. Telefonun ön siparişteki fiyatı ise 99,99 dolar tutarında. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.