Xiaomi Mi A3 modelinin tanıtımı gerçekleştirildi

Xiaomi şirketi, değişik ürün segmentleri içerisinde bulunan telefonlarını piyasaya çıkartmayı sürdürmekte.

Xiaomi Mi A3 modelinin tanıtımı gerçekleştirildi


Xiaomi şirketi, değişik ürün segmentleri içerisinde bulunan telefonlarını piyasaya çıkartmayı sürdürmekte. Şirketin yeni duyurmuş olduğu telefonu Mi A3 modeli, aslında bir amiral gemisi modeli olarak karşımıza çıkmasa bile bir çok kişinin ihtiyacını görebilmek amacıyla yeterli olabilecek bir telefon şeklinde dikkat çekmeye başladı.

Xiaomi CC9 isimli modele çok daha fazla benzemekte bulunan bu yeni telefon, İspanya içerisinde 249 euro tutarındaki bir fiyat etiketi ile resmi bir şekilde tanıtılmış oldu. 6,08 inç büyüklüğündeki 720p AMOLED ekranı bulunan telefon üzerinde 11nm özelliğine sahip Snapdragon 665 isimli yonga seti, 6 GB’lık bir boyuta kadar da RAM yer almakta. Cihazın depolamayla alakalı seçenekleri de 64 GB ile birlikte 128 GB şeklinde değişiklik gösteriyor. 

Arka kısmına geçtiğimizde ise 3 tane lensten oluşan bir sistem yer alan söz konusu bu telefonun ana kamerası tam olarak 48 MP gücüne sahip bir Sony şirketinin IMX586 sensörünü kullanmakta. 118 dereceden oluşan geniş açılı kamerası 8MP özelliğinde, derinlikle alakalı sensörü de 2 MP'lik bir çözünürlüğe sahip. Selfie kamerası şeklinde de isimlendirilen bu ön kamera da 32 MP kalitesi ile görüntü sunmaya devam ediyor. Cihazın mevcut durumdaki gücü de 4020 mAH’lik bataryadan gelmekte. 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.