Facebook ve instagram yeniden çöktü

Sosyal medyalardan biri olan Facebook’un ana uygulamalar arasındaki, WhatsApp ile birlikte Instagram, son dönemler içerisinde meydana gelen erişim sıkıntıları konusunda yeni bir tane daha ilave etti.

Facebook ve instagram yeniden çöktü


Sosyal medyalardan biri olan Facebook’un ana uygulamalar arasındaki, WhatsApp ile birlikte Instagram, son dönemler içerisinde meydana gelen erişim sıkıntıları konusunda yeni bir tane daha ilave etti. Üstüne üstlük bu defa meydana gelen problem öncekilere hiç bir şekilde benzememekte. Erişim probleminin verilerine bakılır ise her 3  tane uygulama da Avrupa ilk sırada yer almak olmak üzere fazlasıyla ciddi problemler yaşamaya başladı.

Modern durumdaki iletişim araçlarının çok büyük bir bölümünü tekelinde bulundurmakta olan Facebook platformunun git gide sık yaşanan erişim problemleri artık kullanıcıların canlarını çok fazla sıkmaya başlamış oldu. Artık  nerdeyse her hafta içerisinde Facebook platformunun sahip bulunduğu 3 tane ana platformun en azından 1 defa çökmüş olduğu haberini sizlere veriyoruz. 

Daha öncesinde meydana gelen erişim probleminin merkezi genel olarak Amerika Birleşik Devletleri ile Asya ülkeleri olarak öne çıkmışken, Downdetector.com üzerinde yer alan verilere bakılırsa bu defa Avrupa merkezli bir şekilde fazla ciddi bir problem yaşanmakta. Hatta haber görselimizde görecek olduğunuz haritalarda, erişim problemlerinin Türkiye ile etrafında yoğunlaşmış olduğu da rahat bir şekilde gözlemlenmekte.

Downdetector.com üzerinde bulunan Facebook erişim probleminin haritasına bakılır ise, gerçekleştirilen problem bildirimleri Türkiye ile etrafında yoğunlaşmaya başlıyor. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.