Xiaomi Mi9 modelinin konsept tasarımı görüldü

Geçmiş olduğumuz sene harika bir çıkış yapıp dünya üzerindeki en fazla satan 4. akıllı telefon markası durumuna gelmeyi başaran Xiaomi şirketi, 2019 senesi içerisinde de tüketicilerin çok fazla beğenisini kazanabilecek akıllı telefonlar piyasaya çıkartmayı planlamakta.

Xiaomi Mi9 modelinin konsept tasarımı görüldü


Geçmiş olduğumuz sene harika bir çıkış yapıp dünya üzerindeki en fazla satan 4. akıllı telefon markası durumuna gelmeyi başaran Xiaomi şirketi, 2019 senesi içerisinde de tüketicilerin çok fazla beğenisini kazanabilecek akıllı telefonlar piyasaya çıkartmayı planlamakta. Xiaomi şirketinin 2019 senesi içerisinde piyasaya çıkartacağı amiral gemilerinden bir tanesi olan Mi 9 modeline ait çok daha yeni bir konsept tasarım, bir açıdan Xiaomi şirketinin planlarını gün yüzüne çıkartmış oldu.

Konsept tasarıma bakılır ise Xiaomi Mi 9 modeli, çok  daha yüksek seviyede bir ekran  ve gövde oranı amacıyla geniş çentiğe sahip tasarımdan damla çentikli tasarıma geçmiş görülmekte. Öte yandan ekranın alt kısmı da dahil olmak üzre ekran çerçeveleri içerisinde fazlasıyla ciddi bir incelme gözüküyor. Cihazın arka kısmında üçlü kamera kurulumu görmekteyiz ve kamerasının modülü, Huawei P20 Pro modeliyle benzer bir biçimde tasarlanmış. Fiziksel özelliğe sahip bir parmak izi tarayıcı yer almaması da ekrana gömülü haldeki parmak izi tarayıcıyı doğrulamakta.

Sızıntılara bakılır ise Xiaomi Mi 9 modeli, Snapdragon 855 isimli işlemciden gücünü alıyor olacak. Fakat X50 LTE isimli modemin yerine X24 LTE isimli modem kullanacağı için 5G desteği sunamıyor olacak. 10 GB seviyelerine kadar RAM kapasitesi yer alacağı açıklanan bu cihazın 6.4 inç büyüklüğünde 2K ekrana sahip olarak gelmesi beklenmekte. 512 GB’lık bir boyuta kadar depolama alanı sunacağı açıklanan Mi 9 modeli, 32W hızlı şarj desteğine sahip 3.500 mAh  gücündeki bir bataryayla karşımıza gelecek. Cihazın ise IP68 sertifikasına sahip olarak gelmesine de kesin gözü ile  bakılmakta.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.