LG şirketinin katlanabilir tasarımı kesinleşiyor

Güney Kore içerisinde ortaya çıkmış olan yeni bir tane rapora bakılırsa LG şirketi, katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefon konseptini birbirlerine bağlanmış 2 ekran konseptiyle değiştirmiş bir halde.

LG şirketinin katlanabilir tasarımı kesinleşiyor


Güney Kore içerisinde ortaya çıkmış olan yeni bir tane rapora bakılırsa LG şirketi, katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefon konseptini birbirlerine bağlanmış 2 ekran konseptiyle değiştirmiş bir halde. LG şirketinin akıllı telefon pazarı içerisinde mevcut konumuna bakarak yüksek fiyat etiketiyle sunulacak katlanabilir  özellikteki bir akıllı telefonun kolayca alıcı bulamayacağını düşünmekte  olan firma, katlanabilir ekrana sahip akıllı telefon kararından vazgeçmiş durumda bulunabilir.

Bilmekte olduğunuz gibi LG şirketi, katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefon üretebilme hususunda Samsung şirketinin en büyük rakibi konumunda yer almaktaydı. Güney Kore asıllı teknolojinin devi, ekran panelleri hususunda Samsung şirketiyle yarışabilecek bir kapasitede bulunsa bile akıllı telefon pazarı içerisinde hemşerisinin ziyadesiyle birlikte gerisinde yer almakta. Bu sebepten dolayı LG, katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefon konsepti içerisinde çok ufak bir değişikliğe gidip daha da tüketici dostu olan bir ürün piyasaya çıkartmayı planlamakta.

LG G8 Dual Display veyahut LG G8 ThinQ şeklinde isimlendirilmesi konusunda beklenti bulunan model, ZTE Axon M modeli gibi 2 ekranın birleşmesiyle daha büyük ekrana sahip bir akıllı telefon durumuna dönüşebiliyor olacak. Lakin LG şirketi, ekran panelleri hususunda ZTE şirketinin daha önünde olduğu için Axon M modelinde olduğu gibi 2 ekranın arasına devasa bir  tane çerçevenin girmesine de izin vermemiş olacak. En azından firmadan beklentilerin bu şekilde olduğunu söylesek yanlış olmaz.

Edinişmiş olan bilgiye bakılırsa LG G8 ThinQ isimli model, 2 tane ekran birleştiği zaman 7 inç boyutunda büyük bir ekrana sahip olabilecek. Cihaz katlandığı zamanda 4 inç boyutunda çok daha minimal bir ekran kullanılmaya hazır durumda olacak. Pekala LG şirketinin bu ‘'katlanabilir'’ özelliğe sahip olan akıllı telefonu, Samsung şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonundan  tam olarak ne kadar ucuz bir şekilde piyasaya çıkacak? Bu konudaki tahminler, Samsung şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonunu 1.800 dolar seviyelerinde bir fiyat ile satışa çıkartılacağı yönünde. LG şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonu da 900 dolar seviyesinde bir fiyata sahip olarak karşımıza çıkacak. Yani nerede ise yarı yarıya bir fiyat farkı olmasından söz edebiliyor olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.