Xiaomi'nin Mi 9 isimli modeli canlı olarak görüldü

Çin'de yer alan en büyük sosyal medya sitelerinden biri olan Weibo üzerinde Wang Teng Thomas tarafından paylaşılmış olan, hemen sonrasında da silinmiş olan resimler Xiaomi şirketinin  yeni cihazlarından Mi 9 modelinin arka kısmını açık bir şekilde gözler önüne sermiş oldu.

Xiaomi'nin Mi 9 isimli modeli canlı olarak görüldü


Çin'de yer alan en büyük sosyal medya sitelerinden biri olan Weibo üzerinde Wang Teng Thomas tarafından paylaşılmış olan, hemen sonrasında da silinmiş olan resimler Xiaomi şirketinin  yeni cihazlarından Mi 9 modelinin arka kısmını açık bir şekilde gözler önüne sermiş oldu. Telefonun 3 kamera ile birlikte karşımıza çıkacak söylentileri ortalıkta dolaşmaya devam etsin, bu resimler sayesinde ise bu durum tamamen doğrulanmış bir hale geldi.

Resimler içerisinde Mi 9 modelinin kamerasının Mi 8 modeli içerisinde olduğu gibi dikey bir şekilde konumlanmış olduğunu açıkça görürken herhangi bir  şekilde parmak izi okuyucusuna rastlamamaktayız. Xiaomi şirketinin Apple şirketinin izlemekte olduğu yolu izlemeyeceğini düşünüp bunu ekranın içerisine parmak izini okuma sensörü yerleştirebilmek amacıyla yapmış olduğunuz söylememiz ise fazlasıyla yanlış olmaz; ne kadar da olsa benzeyen bir kurulumu Mi 8 Explorer Edition modelinde açık bir şekilde görmüştük.

Mi 9 modelinin işlemci kısmında Snapdragon 855 isimli işlemci tercih edilecek olduğuna ve değişik depolama alanlarına sahip olarak karşımıza çıkacağına da kesin gözüyle bakılmakta. Xiaomi şirketinin başkanı bir zaman önce telefonun bir Explorer Edition sürümününe sahip durumda bulunacağını söylemiş ve standart sürüm içerisinde yer almayan özellik beklememiz gerekmekte olduğunu haber vermişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.