Xiaomi şirketi İzmir ilindeki mağazasını ne zaman açacak?

Xiaomi şirketi geçmiş olduğumuz yılla beraber ülkemiz içerisinde çok daha etkin olma konusunda istekli. Bununla ilgili olarak İstanbul ilinde bir çok nokta içerisinde mağaza açmış olan firma, İstanbul haricindeki ilk mağazasını da İzmir ili içerisinde açacak.

Xiaomi şirketi İzmir ilindeki mağazasını ne zaman açacak?


Xiaomi şirketi geçmiş olduğumuz yılla beraber ülkemiz içerisinde çok daha etkin olma konusunda istekli. Bununla ilgili olarak İstanbul ilinde bir çok nokta içerisinde mağaza açmış olan firma, İstanbul haricindeki ilk mağazasını da İzmir ili içerisinde açacak. İzmir ilinde yer alan en büyük alışveriş merkezi olarak bilinen İzmir Optimum içerisinde açılışı yapılacak olan Mi Store isimli mağaza, 20 Temmuz tarihi içerisinde Xiaomi sevenlere de hizmet etmeye başlamış olacak.

Açılışa özel bir şekilde fırsatlar sunacağı açıklanan yeni Mi Store isimli mağaza, Türkiye içerisinde İstanbul ilinde açılışı yapılanlardan sonra açılmış ilk mağaza konumunda bulunacak. Cepport distribütörlüğü ile açılacağı açıklanan bu mağaza, aynı zaman içerisinde Türkiye’de hizmete açılmış en büyük boyuttaki Mi Store olarak karşımıza çıkma özelliğini de taşıyor olacak. Akıllı telefon cihazlarının haricinde Xiaomi şirketinin bilgisayar ile birlikte tabletleri, kulaklıkları ve çok daha fazla sayıda değişik ürününün satışını gerçekleştirecek olan mağaza, Xiaomi şirketinin Türkiye’de daha fazla tanınmasını sağlayabilecek gibi durmakta. 

Xiaomi şirketi, ülkemiz hariç olarak ilk sırada Hindistan yer almak üzere nerdeyse bütün pazarlar içerisinde uygun fiyata sahip ve çok daha kaliteli teknolojik ürünler sunduğundan dolayı tercih edilmeye başlanan bir şirket oldu. %5'lik bir kar payını geçmeyecek olduklarını ifade eden Xiaomi şirketi, şu anlık bu sözünü tutmakta gibi gözüküyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.