Twitter platformu yeni arayüzünü paylaştı

Sosyal medya platformları üzerinde yer alan tasarımlar, zaman içinde gelişim gösteren kullanıcıların ihtiyaçlarının yanı sıra ilave edilen daha yeni özelliklere bakılarak biçimleniyor ve sonrasında ise geliştirilmiş oluyor.

Twitter platformu yeni arayüzünü paylaştı


Sosyal medya platformları üzerinde yer alan tasarımlar, zaman içinde gelişim gösteren kullanıcıların ihtiyaçlarının yanı sıra ilave edilen daha yeni özelliklere bakılarak biçimleniyor ve sonrasında ise geliştirilmiş oluyor. Bunun sayesinde de platform arayüzü daha fazla kullanıcı dostu durumuna getirilmiş oluyor.

Bir zamandan beri arayüz üstünde çalışmalar yürütmeye devam eden Twitter, getirmiş olduğu yeni özellikleri ufak videolar şeklinde paylaşıp teknoloji dünyasını da çok fazla heyecanlandırmayı başarmıştı. Bugünde sosyal medyanın devi  haline gelen Twitter, yeni hazırlamış olduğu arayüzünü bütün kullanıcılarına paylaşmış oldu.

Kademeli bir şekilde dağıtımı yapılacak bu yeni arayüzle alakalı tasarımın bütün kullanıcılara ulaşmasının biraz zaman alacak olduğu ifade edilirken bütün kullanıcıların bu  söz konusu özellikten yararlanacak olduğunun da altı çizilmekte. Eski arayüze bakıldığında çok daha hızlı, çok daha basit ve kişiselleştirilebilir bir halde bulunan yeni Twitter arayüzü üzerinde kişileri takip edebilmekte artık fazlasıyla kolay bir biçimde gerçekleştirilebilmekte.

Kullanıcılar tarafından 1'den çok hesabın aynı esnada yönetilmekte olduğunun  farkına varan Twitter  platformunun yetkilileri, bunun kapsamında Instagram üzerinde çok uzun bir zamandan beri yer alan aynı anda pek çok hesaba giriş yapabilme ve hesapların arasında hızlı bir biçimde geçiş gerçekleştirme gibi özelliklerini de sosyal medya platformu üzerine dahil etti.

Arayüzle alakalı parlaklığın ayarlanabilmesine de imkan tanımış olan Twitter platformu, sahici bir karanlık modunu da yeni arayüz tasarımı ile birlikte platformuna eklemekte. Ulaşılması çok  daha basit bir duruma gelmiş olan DM ile birlikte Profil ve de Listelerse pek çok kullanıcının beğenecek olduğu yenilikler arasında yer alacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.