Xiaomi şirketi Poco Launcher için 2. sürümü paylaştı

Android işletim sistemindeki belki de en önemli özelliklerinden biri, özelleştirmeye çok daha fazla açık durumda bulunması.

Xiaomi şirketi Poco Launcher için 2. sürümü paylaştı


Android işletim sistemindeki belki de en önemli özelliklerinden biri, özelleştirmeye çok daha fazla açık durumda bulunması. Android işletim sistemini kullanmaya devam eden akıllı telefon üreten firmalar da Android işletim sisteminin bu yapısından yararlanabilmek amacıyla nerdeyse her şeyi yapmaktalar. Çin asıllı teknoloji üreticilerinden biri olan Xiaomi şirketi de bu firmalardan biri. Xiaomi şirketi, Pocophone F1 isimli modelini piyasaya sürdüğü zaman cihazı tamamen  özelleştirilmiş bir arayüz ile beraber tanıtmıştı ve söz konusu bu arayüz hem bu özel modeli kullanmakta olan kişiler hem ise öteki Android işletim sistemini kullanıcıları tarafından çok daha fazla beğenilmişti. Firma daha sonrasına ise bu arayüzü bütün Android işletim sistemi kullanıcılarının kolay bir şekilde kullanabilmeleri amacıyla Google Play Store mağazasına yüklemiş ve kullanıcıların hizmetlerine sunma kararı almıştı. Firma şimdilerde ise, POCO Launcher şeklinde isimlendirilmiş olan bu arayüzü az daha geliştirmiş durumda ve yeni versiyona ait Beta sürümünü de kullanıcıların hizmetlerine sunmuş oldu.

Bu söz konusu uygulamayla birlikte Android işletim sisteminin kullanıcıları, telefonları üzerinde yer alan genel arayüzlerini neredeyse komple özelleştirebilmekteler. Kendilerine çok daha uygun durumda bulunan uygulamaları kendi isteklerine göre gruplandırabilmekte olan bu kullanıcılar, bu  söz konusu uygulamaları da gruplar şeklinde ilave edebiliyorlar. Bunun yanında  POCO Launcher isimli uygulama kullanıcıları, açılır  durumdaki menülerin şeffaflıklarını kolay bir şekilde yönetebilmekteler ve bunun sayesinde hem normal durumdaki görüntüyü hem ise Karanlık Mod  isimli özelliğini beraber kullanabilirler.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.