Xiaomi şirketi sonunda sözünü tutmayı başardı

Çin asıllı teknoloji devlerinden biri olan Xiaomi şirketi, 2019 senesiyle alakalı olarak belirlemiş olduğu hedefini de gerçekleştirmeyi sürdürmekte.

Xiaomi şirketi sonunda sözünü tutmayı başardı


Çin asıllı teknoloji devlerinden biri olan Xiaomi şirketi, 2019 senesiyle alakalı olarak belirlemiş olduğu hedefini de gerçekleştirmeyi sürdürmekte. Firma, 2019 senesinin içinde bütün cihazlarının kaynak kodlarını paylaşmayı düşünmekte olduğunu duyurmuştu. Bu sözünüde tutmuş gibi gözüküyor.

Aylar öncesinde duyurusu yapılan Mi 8 SE modeli ve  birkaç hafta öncesinde detaylarına ulaştığımız Mi 9 SE modeli, uygun fiyatla amiral gemisi deneyimi yaşamayı talep eden müşterilerle ilgili olarak birebir. Şimdilik her 2 tane telefon modeli de yalnızca Çin içerisinde satışta bulunsa bile Mi 9 SE modelinin fazlasıyla yakın bir zamanda bütün dünya üzerinde satışa sunulması konusunda beklenti var.

Ürünlerine karşı bulunan özeni uygulama geliştiricileri içinde göstermiş olan Xiaomi şirketi, eğerki cihazlarınızın kaynak kodları ile ilgilenmekteyseniz sizi çok daha fazla mutlu edebilir. Firma, geliştirici desteği ile birlikte tanınmakta ve tam da geliştiricilerin bol bir şekilde yer aldığı Çin'de satış yapmakta. Birkaç hafta öncesinde bütün cihazların kernel kaynak kodlarını paylaşacak olduğunun duyurusunu yapan Xiaomi şirketi, Mi 9 SE  modeli ve Mi 8 SE modelininde kernel kaynak kodlarını paylaştı. 2019 senesindeki sözünü tutmayı sürdüren  Xiaomi şirketinin yakın bir zamanda piyasada yer alacak öteki cihazlarıyla alakalı olarakta aynı özeni gösterecek olduğunu düşünmekteyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.