Slack şimdi de karanlık mod denemesine başladı

Firmalarla birlikte çalışanlarının sık bir şekilde kullanmakta olduğu iletişim uygulamalarından Slack, pek çok uygulamanın yayınlamaya başlamış olduğu karanlık modla alakalı harekete geçmiş durumda.

Slack şimdi de karanlık mod denemesine başladı


Firmalarla birlikte çalışanlarının sık bir şekilde kullanmakta olduğu iletişim uygulamalarından Slack, pek çok uygulamanın yayınlamaya başlamış olduğu karanlık modla alakalı harekete geçmiş durumda.

iOS işletim sistemi ve Android işletim sistemi üzerinde eş zamanlı bir şekilde başlattığı test aşaması ile Slack uygulaması, yenilenen temanın ne kadar kararlı bir durumda çalışacak olduğunu görebilmek amacıyla test süreci boyunca ortaya çıkmış olan pürüzleri düzeltebilmek amacıyla kullanıcıların geri beslemelerinden faydalanmış olacak.

Söz konusu test aşamasıyla alakalı olarak bir beta kaydı başlatmış olan Slack, mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirilebilen basit bir başvuru ile birlikte kullanıcıları test sürecine kabul etmiş oluyor. Beta dönemi içerisine dahil olabilmek amacıyla Slack isimli mobil uygulamanızın ''Ayarlar'' sekmesi üzerinden en aşağıya inip ''Beta'ya Katıl'' şeklindeki seçeneği işaretleyebilirsiniz.


Bahsi geçen bu sekmeye girdiğiniz zaman karşınızda isim, soy isim ve e-mail adresinizi soran bir form ile karşılaşmış olacaksınız. Formu doldurarak onayladığınız zaman alt bölümde bir onay kutucuğu görmüş olacaksınız. Bu aşamayı geçtikten sonra yapmanız gerekli tek şey Slack tarafından gelecek bilgiyi beklemek. Üst kısımda söz ettiğimiz sekmeleri uygulamanız üzerinde görememekteyseniz mobil uygulamanızı güncellemeniz gerekli.

Güç tasarrufunu sağlayabilmek amacıyla çok yararlı bir uygulama olarak öne çıkan karanlık mod, öteki popüler uygulamalar üzerinde komple siyah bir tema ile bizleri karşılamış olsa bile Slack üzerinde durum çok değişik. Firma, komple siyah bir tema yerine gri renklerinde yer almakta olduğu bir temayı hazırladı. Bununla beraber kullanıcıların uygulamayı  çok daha verimli bir şekilde kullanabilmeleri amacıyla türlü ipuçlarınıda güncellemeyle beraber karşımızda bulunacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.