Xiaomi şirketinden 24 ayar saf altın kaplamalı Mi 9 modeli

Xiaomi şirketinin Mi 9 modeli, firma için bir nevi devrim niteliği bulunan bir ürün olmayı başarmış oldu ve cihaz çıkmış olduğu bütün pazarlar içerisinde çok iyi satış rakamlarına ulaşmış durumda.

Xiaomi şirketinden 24 ayar saf altın kaplamalı Mi 9 modeli


Xiaomi şirketinin Mi 9 modeli, firma için bir nevi devrim niteliği bulunan bir ürün olmayı başarmış oldu ve cihaz çıkmış olduğu bütün pazarlar içerisinde çok iyi satış rakamlarına ulaşmış durumda. Cihaz, tartışması çok zor bir biçimde senenin ilk yarısına maliyet verimliliği sayesinde damgasını vurmayı başarmıştı. Dijital blog yazarları arasında yer alan ''iceuniverse''e bakılır ise Xiaomi şirketi, Mi 9 modelinin tamamen özelleştirilmiş 24 ayardan oluşan saf altın versiyonunu çıkartma hazırlığı yapıyor.

Habere bakılır ise, 24 ayarlık altından üretilecek Xiaomi Mi 9 modelinin seçilebilecek 3 tane değişik tasarımı yer alacak. Bu söz konusu 3 tane tasarımda Quinlong Chinese ile birlikte beyaz kaplan ve  de ateş akvaryum balığı  şeklinde olacak. Bu fazlasıyla lüks telefonlarla alakalı olarak altının kablosuz  bir şekilde şarjı ve de  NFC’yi etkileyip etkilemeyecek olmasıyla alakalı sorular yer almakta. Şu anda bu sorularla alakalı resmi bir şekilde yanıt verilmiş değil.

Hiç bir şekilde şüphe yok ki altının fiyatı düşünüldüğü zaman fazlasıyla pahalı bir fiyatla karşımıza çıkacak olan bu  telefonun, sınırlı bir sayıda üretilmesi de neredeyse kesin diyebiliriz. 12 GB'lik bir RAM ve 256 GB'lik bir dahili depolamaya sahip olarak üretilecek, en pahalı fiyata sahip Xiaomi Mi 9  modelindeki versiyonunun fiyatı 595 dolar  tutarında olduğu düşünülecek olursa bu özel  yapılacak altın edisyonunun fiyatı size kalırsa ne kadar olacaktır?

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.