Xiaomi şirketinden fazlasıyla gizemli bir telefon patenti

2018 senesi çentikli durumdaki ekranların senesi olmuştu. Görünüşe bakılır ise 2019 senesi de delikli  durumdaki ekranların senesi olarak anılacak.

Xiaomi şirketinden fazlasıyla gizemli bir telefon patenti


2018 senesi çentikli durumdaki ekranların senesi olmuştu. Görünüşe bakılır ise 2019 senesi de delikli  durumdaki ekranların senesi olarak anılacak. Samsung şirketi ile birlikte Huawei  şirketi ve Honor şirketinin öncülüğünde gelişmeye başlayan  bu modayı öteki üreticilerin de takip edecek olduğunu tahmin etmek hiç bir şekilde zor değil.

Xiaomi şirketi de bu akıma uyum sağlayabilecek durumdaki firmalar arasında yer alıyor. Teknoloji devinin almış olduğu yeni patentleri, ekranın ön kısmında 2 tane kamera deliği yer alan bir tane tasarımı ortaya çıkartmış oldu. Patentle ilgili tasarımlarına bakılır ise telefon fazlasıyla yüksek bir ekran ve yüzey oranına sahip olarak karşımıza çıkacak. Görünüşe bakılır ise şirket, parlaklıkla beraber mesafe ile alakalı sensörlerini de ekranın alt kısmına yerleştirmiş olacak. Kameraların yeri ise patentten patente değişiklik gösterdiğinden dolayı kameraların net konumunu söyleyebilmek fazlasıyla zor. Ürünün üretime başlanması durumunda Xiaomi isimli markasını mı yoksa Redmi  isimli markasını mı taşıyacak olduğu da halen belli değil.

Yeni aslında bu  telefonun herhangi bir tane teknik özelliği de patent içerisinde hiç bir şekilde belli değil. Siz bu durumda ne dersiniz peki? 2 ekran kullanma deliği sizce işe yarayabilecek bir fikir mi?

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.