Xiaomi şirketinden heyecanlandıran video paylaşımı

Xiaomi şirketi, genç yaşta yr alan kullanıcıları hedef almış olduğu yeni telefonu CC serisindeki duyurusunu dün gerçekleştirmiş oldu. Firma, bugün ise Weibo üzerinde 8 yaşında bulunan Gavin Thomas'la alakalı bir tanıtım videosu yayımladı.

Xiaomi şirketinden heyecanlandıran video paylaşımı


Xiaomi şirketi, genç yaşta yr alan kullanıcıları hedef almış olduğu yeni telefonu CC serisindeki duyurusunu dün gerçekleştirmiş oldu. Firma, bugün ise Weibo üzerinde 8 yaşında bulunan Gavin Thomas'la alakalı bir tanıtım videosu yayımladı. Thomas, video üzerinde CC9e isimli modelle selfie’ler çekmiş oldu.

Tabii ki de öte yandan Mi CC9e isimli modelin görüntüleri de ortaya çıkmış oldu. Cihazın görmüş olduğumuz tasarımı ve dış görünüşü ilk bakıldığında firmanın, bu yıl içinde piyasaya çıkartmış olduğu Xiaomi Mi 9 modelini andırmakta.

Telefonun özellikleri ile alakalı çıkmış olan haberlere bakarsak bu cihaz, 6,39 inç büyüklüğündeki bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak. Ön kısımda 32 MP'lik  kameranın yanı sıra arka kısmında da 48 MP’lik kameralar yer alıyor olacak. bu model, gücünü ise Snapdragon 712  ismin sahip yonga seti içerisinden almaktayken, 4.000 mAh gücünde de bir bataryaya sahip olarak karşımıza çıkacak.


Telefonun duyurulmuş olmasının dün yapılması ve bugün ise bir nevi tanıtımının gerçekleştirilmiş olması, cihazın çıkacağı tarihinin çok fazla da uzak olmayacağını göstermekte fakat aslında yine de resmi bir açıklamayı beklemenin gerekli olduğunu unutmamakta yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.