Xiaomi şirketinden kablosuz olarak şarj eden powerbank

Xiaomi  şirketinin markasını taşımakta olan ve ülkemiz içerisinde de en popüler ürünler arasına girmeyi başaran taşınabilir özelliğe sahip şarj cihazlarına yeni bir tane daha ilave edilmiş olacak.

Xiaomi şirketinden kablosuz olarak şarj eden powerbank


Xiaomi  şirketinin markasını taşımakta olan ve ülkemiz içerisinde de en popüler ürünler arasına girmeyi başaran taşınabilir özelliğe sahip şarj cihazlarına yeni bir tane daha ilave edilmiş olacak. Yeni ortaya çıkmış olan bilgilere bakılırsa Xiaomi şirketi, 20 Şubat tarihi içerisinde gerçekleştirecek olduğu etkinlik ile duyurusunu yapacağı Mi 9 ismli modeline ilave bir şekilde, farklı aksesuarları da kullanıcıların beğenilerine sunmuş olacak.

Bu  bahsi geçen özel aksesuarlar arasında birde yeni kablosuz powerbank modeli kendisini açık bir şekilde göstermekte olacak. Şu anda bu ürünün teknik detayları ile alakalı olarak kesin bilgiler bulunmamakta olsa bile kuvvetle muhtemel olarak 10,000 mAh kapasitesine sahip bir powerbank modeliyle karşılaşılmış olacak. Bütün bu bilgilerin yanı sıra değişik kapasitede seçeneklerin sunulacak olması oldukça olanaklı. Bağlantı ile alakalı seçenekler arasında USB Type-C isimli portunun tercih edilecek olması konusunda da iddialar detayların arasında açık bir şekilde yer almaktadır.

Powerbank ürününden değişik bir şekilde, Xiaomi şirketinin yeni bir  tane Mi Router modelini de aynı lansman esnasında tanıtması konusunda bir beklenti var. O şekilde görünmekte ki Xiaomi şirketi yalnızca akıllı telefonuyla beraber değil, duyurmakta olduğu bu özel aksesuarlarla da dikkatleri üstüne çekmeye çalışıyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.